Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Γιατροί ΕΟΠΥΥ – ΠΕΔΙ. Διαθεσιμότητα επισκέψεων σε πραγματικό χρόνο...Χμμμ...Ναι;;;Πρέπει να σας ενημερώσω, από προσωπική εμπειρία, πως δεν λειτουργεί πάντα σωστά. Εννοώ ότι εάν τηλεφωνήσετε προς τα μέσα του μήνα, παρότι φαίνεται στο σύστημα ότι υπάρχουν ραντεβού, οι γραμματείς των γιατρών θα σας
πληροφορήσουν ότι τα ρβ "έχουν κλείσει". Εάν δε διαμαρτυρηθείτε, έχουν έτοιμες τις δικαιολογίες οι οποίες είναι οι εξής: α) Τα ρβ που φαίνονται σαν κενά, είναι αυτά που έχουν κλειστεί μεν  αλλά δεν έχουν εξετασθεί ακόμη.β) Τα ρβ καλύφθηκαν αλλά δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το σύστημα. Υπάρχουν επίσης και αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν αποχωρήσει από τον ΕΟΠΥΥ αλλά ο αρμόδιος φορέας δεν έχει ενημερώσει τις καταστάσεις του.
Εγώ προσωπικά, έκανα το εξής: Τσέκαρα (copy paste) τους γιατρούς που βρήκα και δεν με εξυπηρετήσανε, τους αντέγραψα στο σχετικό πεδίο που δίνει για επικοινωνία ο ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΙ, ανέφερα τις δικαιολογίες που μου δώσανε και το ότι δεν μου κλείσανε ρβ, και το έστειλα.
Εδώ να σημειώσω το εξής: Κάποιος απ' όλους που μου αρνήθηκε ότι είχε κενό για ρβ, και τον οποίο πληροφόρησα ότι  ενημερώνω σχετικά τον ΕΟΠΥΥ,διότι θεωρώ ότι με κοροϊδεύουν, μου τηλεφώνησε (!!!) μετά από 30' και μου έκλεισε ραντεβού, ευγενέστατος,μειλίχιος και προφανώς "ψαρωμένος" αφού  "...σας άκουσα κυρία μου ότι είχατε έντονα αλλεργικά συμπτώματα και θα ήθελα να σας εξυπηρετήσω"!!!!
(Διότι, όταν παίρνεις πχ. έναν οδοντίατρο να κλείσεις ρβ, τι θες; να σου δει το δόντι που σ' έχει αλανιάσει στον πόνο κι έχεις πρηστεί σαν να 'χεις μπαλάκι του τέννις μέσα στο στόμα;; μπα, για πλάκα παίρνεις.. Διότι, σηκώνεσαι από το κρεββάτι πρωί πρωί και λες:τι να κάνω σήμερα να περάσει η μέρα μου ευχάριστα; Ας πάω στον οδοντίατρο να βγάλω κάνα δόντι...)
Θα τρελλαθούμε τελείως μου φαίνεται..
Γι αυτό σας λέω, μην τους χαρίζεστε. Καταγγείλτε τις παρατυπίες, μπας και καταφέρουμε ν' αλλάξουμε κάποτε, κάτι...


Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ στο από οικ. 16822/8-5-2015 έγγραφό του (παρατίθεται αυτούσιο στο τέλος) αναφέρει επί λέξει τα εξής:
"Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιατροί οφείλουν να καταχωρούν όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις στο σύστημα προς αποφυγή ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων του Οργανισμού από μη ορθή ενημέρωση του συστήματος, σε άλλη περίπτωση ο ΕΟΠΥΥ θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να διακόψει την συνεργασία του μαζί τους"


Υποχρεωτική η επιλογή Περιόδου (Μήνας, έτος), Νομού και Ειδικότητας
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ τον ΝΟΜΟ για να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αναζήτηση διαθεσιμότητας συμβεβλημένων ιατρών από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ : http://www.odigostoupoliti.eu/diathesimotita-episkepseon-giatroi-eopyy-pedi/

On Pinterest!

On Instagram!