Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Μάθημα αισιοδοξίας και ελπίδας


Γράφει ο Στέφανος Ξενάκης

Τον Haris τον συνάντησα την Τρίτη. Επέμεινε να βρεθούμε βραδάκι σε ένα μπαρ στο αγαπημένο του Αιγάλεω. Τον Χάρη βλέπεις δεν τον χωράνε οι τέσσερις τοίχοι. Θέλει να είναι συνέχεια έξω. Στη ζωή. Ο Χάρης ο ίδιος είναι Ζωή.
Ο Χάρης είναι 36 ετών κι είναι θαύμα που ζει. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς του ότι δεν θα τα
κατάφερνε. Στα δύο του χρόνια διαγνώστηκε με μυϊκή ατροφία.
Ο Χάρης είναι ο ορισμός της ζωής, της αισιοδοξίας, της δράσης. Δεν θα τον δεις ποτέ μόνο. Πάντα έχει παρέα τριγύρω του. Ανθρώπους που διψάνε να βρίσκονται κοντά του. Ο Χάρης πάντα χαμογελάει με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Είναι βαμμένος Ολυμπιακός, γουστάρει τη βραδινή ζωή, τις συναυλίες, τα τατουάζ, τα ταξίδια. Δεν το’ χει σε τίποτα να πάρει το αεροπλάνο στη μέση της νύχτας και να πάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Ο Χάρης αγαπάει τη σκληρή δουλειά. Λατρεύει να δουλεύει για το όνειρό του. Το όνειρό του ήταν να ζήσει έξω. Από νωρίς έστειλε 600 βιογραφικά στο εξωτερικό κι εισέπραξε ισάριθμες χυλόπιτες. Δεν μάσησε ούτε στιγμή. Αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του όνειρο. Το δικό του digital agency. Η GREEK GEEKS σήμερα απασχολεί 40 εργαζόμενους (οι περισσότεροι πρώην άνεργοι) κι έχει περισσότερα από 550 συμβόλαια με πελάτες σε 4 Ηπείρους.
Ο Χάρης είναι ερωτευμένος με τη ζωή. Είναι ο κολλητός που θέλεις να ‘χεις, αυτός που μόνο που τον βλέπεις παίρνεις δυνάμεις. Αυτός που μόνο που τον ακούς συνέρχεσαι.
Η κουβέντα έκλεισε ως εξής:
«Έχω παίξει πολλές φορές τάβλι με τον Θάνατο.
Θέλω να ζήσω.
Να πάει να πνιγεί ο Θάνατος».
ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!