Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Κόκκινη καυτερή τσίλι σως


Υλικά
  • 300 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα ντομάτα
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 7 κουτ. σούπας γνήσιο παρθένο ελαιόλαδο
  • 6 γρ. κόκκινο τσίλι
  • Λίγο θυμάρι
  • Λίγο χοντρό αλάτι

Εκτέλεση
Βάζετε τα σκόρδα μαζί με το μισό ελαιόλαδο, το αλάτι και το θυμάρι σε αλουμινόχαρτο  και τα ψήνετε στο φούρνο στους 130 °C για 2 ώρες περίπου.
Βράζετε τη σάλτσα ντομάτας με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και προσθέτετε  το τσίλι.
Καθαρίζετε και πολτοποιείτε τα σκόρδα και τα προσθέτετε στη σάλτσα.
Σερβίρετε με κοτόπουλο στη σχάρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!