Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Κάποιες γυναίκες σταμάτησαν να βάφουν τα μαλλιά τους και με το φυσικό τους γκρίζο δείχνουν πιο λαμπερές από ποτέ



Τα γκρίζα , ασημένια και πλατινέ μαλλιά είναι στην τάση της μόδας εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Είτε τα αγαπάτε είτε νομίζετε ότι είναι απλώς μια μανία που θα ξεθωριάσει, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι είναι εντυπωσιακό και τραβάει την προσοχή σας. Αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από τα επαγγελματικά βαμμένα μαλλιά είναι τα φυσικά γκρίζα μαλλιά που κάνουν τις γυναίκες να μοιάζουν σαν να βγαίνουν από τις σελίδες ενός παραμυθιού.
Όλο και περισσότερες γυναίκες παγκοσμίως σταματάνε να βάφουν τα μαλλιά τους και επιλέγουν να είναι υπερήφανες για τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τους. Ένας σημαντικός παράγοντας σε αυτό το κίνημα που απλά λατρεύει το γκρι χρώμα είναι η κοινότητα Grombre, μια ομάδα αφιερωμένη στο να δείχνει πόσο ωραίες και αριστοκρατικές γυναίκες μπορούν να γίνουν όταν δείχνουν τα ασημένια μαλλιά τους.
Έτσι μπορείτε να δείτε και μόνοι σας ότι το γκρι είναι ένα σπουδαίο χρώμα, και εδώ είναι τα καλύτερα παραδείγματα κομψών γυναικών που είναι πολύ υπερήφανες για τα μαλλιά τους όπως είναι και δεν θέλουν να τα αλλάξουν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!