Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τι μας λένε οι ασθένειες για την ψυχή μας



Οταν πονάει η ψυχή, το κορμί νοσεί...

Η ερμηνεία των ασθενειών:
Καούρες και γαστρορραγίες: Καταπιεσμένος θυμός
Πάχος-Βουλιμία: Χαμηλή αυτοεκτίμηση, τάσεις αυτοκαταστροφικές.
Δερματικά προβλήματα- Αυτοάνοσα: Καταπιεσμένες επιθυμίες, ανεκδήλωτος θυμός,απελπισία από αποτυχίες στην ζωή.
Καρκίνος: Μεγάλη και διαρκής θλίψη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ζωή μας και τον εαυτό μας.  Αδυναμία να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Ανεκπλήρωτοι πόθοι που μας βασανίζουν.
Πονοκέφαλος: Αμφιβολίες. Αγωνίες. Ενταση. Στρες. Θυμός καταπιεσμένος.
Καρδιακά επεισόδια: Αποτυχία στον έρωτα. Αδυναμία να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη.
Πυρετός: Θυμός.
Προβήματα στα γόνατα και στα πέλματα: Δεν θέλουμε να προχωρήσουμε, έχουμε κουραστεί.

Θυροειδής: Παράπονα. Πνιγμένες κραυγές.
Πόνοι στους ώμους και στην πλάτη: Κούραση από τα βάρη της ζωής



Οι επιστήμονες, χρόνια τώρα έχουν δεχθεί, ότι οι αρρώστιες είναι σημάδια πως στην ζωή μας κάτι δεν πάει καλά. Κι αυτή, θεωρώ ότι είναι μία από τις σημαντικότερες γνώσεις που έχουμε αποκτήσει σχετικά με τα θέματα υγείας, αφού μας απομακρύνει από τα καταστροφικά φάρμακα, και μας στρέφει σε μία πολύ πιο υγιή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων μας. 
Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ότι είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε γεροί και όχι άρρωστοι, ότι οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε οι γιατροί της ψυχής και του σώματός μας.

Σήμερα, τώρα, πάρε το σημάδι που σου δίνεται, βρες το πρόβλημα μέσα σου, και σύντομα η ασθένειά σου θα είναι παρελθόν. Μιλάω από προσωπική πείρα, αφού κατάφερα, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που μου κατέστρεφε την υγεία, κατ' αρχήν να το λύσω, και κατόπιν με υπομονή και  με την βοήθεια του Θεού, να ανακτήσω την υγεία μου που είχε κλονιστεί.
Δες το θέμα σου κατάματα. Ασε την αγάπη να πλημμυρίσει την καρδιά σου, κλάψε και άσε τα δάκρυά σου να ξεπλύνουν  πίκρες και θυμούς.. Μην φοβηθείς να δεχθείς ότι κάπου έκανες λάθος. Οι άνθρωποι που σε αγαπούν και είναι δίπλα σου, θα σε βοηθήσουν να το διορθώσεις. Πίστεψε ότι αξίζεις να είσαι υγιής, ότι μπορείς να τα καταφέρεις, ότι μέσα σου κρύβεται όλη η δύναμη γι αυτό.
Κι  αν το πιστέψεις, θα δεις να γίνονται θαύματα.
Ετσι απλά...
Ελιάνα 💗

💋💋💋

On Pinterest!

On Instagram!