Βάλτε στο μούλτι τα
παρακάτω μπαχαρικά ( από μία κουτιλιά σούπας το κάθε ένα)και χτυπήστε τα
καλά.
Κλείστε σε γυάλινο βάζο και κολήστε την σχετική
ετικέτα.
ΣΟΥΠΕΣ:Ανιθο,δάφνη,κύμινο,μαιντανό,σέλινο,μπούκοβο,πιπέρι,κουρκουμά,κρεμμύδι.
ΑΡΝΙ: Ανιθο,δενδρολίβανο,δυόσμο
ή μέντα, ρίγανη,μουστάρδα,εστραγκόν,δάφνη,βασιλικό.
ΜΟΣΧΑΡΙ:Βασιλικό,ρίγανη,θυμάρι,φασκόμηλο,μουστάρδα
σκόνη,δάφνη,ματζουράνα.
ΧΟΙΡΙΝΟ:Δάφνη,κίμινο,μάραθο,ρίγανη,φασκόμηλο,πιπέρι,μουστάρδα
σκόνη.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ:Δάφνη,δενδρολίβανο,λίγο
θυμάρι,μαιντανό,ρίγανη,λίγο
φασκόμηλο,κουρκουμά,μουστάρδα
σκόνη,πιπέρι,σκόρδο σκόνη,μπούκοβο.
ΨΑΡΙ:Ανιθο,δάφνη,δενδρολίβανο,θυμάρι,μαιντανό,ρίγανη,βασιλικό.
ΣΑΛΤΣΕΣ:Θρούμπι,κανέλα,πάπρικα
γλυκειά,βασιλικό,κρεμμύδι σκόνη,
μαιντανό.