Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

61χρονο μοντέλο φωτογραφίζεται με μαγιό δείχνοντάς μας ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Τα διαφημιστικά για μαγιό τις περισσότερες φορές τονίζουν πολύ την σεξουαλικότητα, αλλά όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες αυτό δεν είναι απαραίτητο για να βγει ωραία μια φωτογράφηση. Ούτε χρειάζεται να πρωταγωνιστούν μόνο νέα μοντέλα, όπως αποδεικνύει η Yazemeenah Rossi.
 Το 61 ετών μοντέλο, φωτογράφος και εικαστικός είναι πραγματικά εκθαμβωτική στην φωτογράφηση
της. Η φωτογράφηση είναι μέρος μιας συνεργασίας των διαδικτυακών καταστημάτων The Dreslyn και Land of Women. Σύμφωνα με την Μπρουκ Τέιλορ Κόρσια, ιδρύτρια του καταστήματος The Dreslyn, σκοπός τους ήταν να αλλάξουν την οπτική των υπερσεξουαλικών φωτογραφήσεων για μαγιό. Επέλεξαν την Rossi για μοντέλο, επειδή “είναι μια γυναίκα που εκπέμπει υγεία και ζωτικότητα. Έχει αυτοπεποίθηση και φροντίζει τον εαυτό τους. Η συλλογή είναι για ανθρώπους που έχουν αυτοπεποίθηση και αφήνουν τον εαυτό τους να λάμψει.” 

Αυτή η γυναίκα αποδεικνύει, ότι τα μοντέλα για μαγιό δεν χρειάζεται να είναι νέα.























Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Yazemeenah Rossi είναι 61 ετών. 

Γεννήθηκε στην Γαλλία το 1955 και μεγάλωσε στην Κορσική.


































Είναι μοντέλο, εικαστικός και φωτογράφος με βάση το Μαλιμπού στην Καλιφόρνια.


                                                                      

 Αυτές οι φωτογραφίες είναι μέρος της συνεργασίας των διαδικτυακών καταστημάτων για μαγιό The Dreslyn και Land of Women. Η ιδρύτρια του Dreslyn ανέφερε, ότι σκοπός τους είναι να αλλάξουν την οπτική της υπερσεξουαλικότητας που υπάρχει στις περισσότερες φωτογραφήσεις για μαγιό.

Επέλεξαν την Rossi για μοντέλο, επειδή είναι “μια γυναίκα που ακτινοβολεί υγεία και ζωτικότητα. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι εικαστικός και περιποιείται τον εαυτό της.” 
“Η συλλογή είναι για ευφυείς ανθρώπους που έχουν αυτοπεποίθηση και αφήνουν τον εαυτό τους να λάμψει.








Πως καταφέρνει να δείχνει τόσο εντυπωσιακή στα 61 της; “Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστικό. Το μόνο που κάνω είναι να τρώω βιολογικά προϊόντα πολύ πριν γίνει της μόδας”, δήλωσε η ίδια η Rossi. “Παίρνω λάδι και το απλώνω στην επιδερμίδα μου. Βάζω κραμβέλαιο στα μαλλιά μου και μια φορά την εβδομάδα κάνω απολέπιση στο σώμα μου με ελαιόλαδο και ζάχαρη άχνη. Τρώω ένα αβοκάντο την ημέρα και βιολογικό κρέας ή ψάρι.” 




πηγή:http://www.tilestwra.com/

On Pinterest!

On Instagram!