Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Μου αρέσει να φοράω ότι μ' αρέσει και με κάνει να νοιώθω καλά!


Δεν είμαι πια είκοσι χρονών.Δεν είμαι ούτε τριάντα, ούτε κάν σαρράντα. Μάλλον έφθασα σ' αυτήν την ηλικία που λέγεται "μέση" και είμαι ευγνώμων γι αυτό!

Αυτή η ηλικία βέβαια, δεν έρχεται μόνη. Ερχεται παρεούλα με διάφορα ζητηματάκια, όπως, ίσως.. και κάποια κιλάκια παραπάνω. Ωραία, ε και;; Τα έχω καλοδεχτεί και αυτά, αφού τα προνόμια της ηλικίας μου, είναι πολύ πολύ περισσότερα.

Και ας ασχοληθούμε σήμερα με ένα θέμα που μπορεί να μας φτιάξει την μέρα όπως επίσης και να μας την καταστρέψει τελείως.

Το ντύσιμο. Πόσο πιο άνετα νοιώθω πια, που δεν χρειάζεται να ακολουθώ την μόδα! Και όχι ότι δεν θέλω να ντύνομαι όμορφα, όχι, απλά επιλέγω αυτά που ξέρω πολύ καλά ότι μου ταιριάζουν και απορρίπτω αυτά που  μέχρι τώρα φορούσα ντε και σώνει για να είμαι in. Ντύνομαι ανετα και κομψά.

Παρακάτω θα δείτε μερικές στυλιστικές ιδέες για το καθημερινό -και όχι μόνο - ντύσιμο. Και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε τα Dο και  Don't που αναφέρω σε κάποιο παλιότερο άρθρο.
Ελιάνα με 💓

Αποτέλεσμα εικόνας για styling for elderly womenΑποτέλεσμα εικόνας για styling for elderly womenΑποτέλεσμα εικόνας για styling for elderly womenΣχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για styling for elderly womenΣχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για styling for elderly women

On Pinterest!

On Instagram!