Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Το blog μας, γλυκό παρεάκι..



Καλημέρα σε όλες, κορίτσια! 

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αλλά είναι αδύνατον να απαντήσω στα μηνύματά σας στο messenger του fb αυτή την στιγμή, λόγω τρελλού πανικού στην δουλειά (Τρέχω με έναν απαιτητικό πελάτη, που ψάχνει σπίτι για αγορά στο κέντρο της πόλης (Θεσσαλονίκη), θέλει κάτι καλό και φθηνό, και το θέλει ...χθες!  Κατανοητόν, πλην όμως δύσκολο, γι αυτό ...τρεχάτε ποδαράκια μου :) Επίσης, φιλοξενώ μία κοπελλίτσα από την Αγγλία (κάνω Airbnb), και παράλληλα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω δύο δράσεις που μάλλον θα μου αποσπούνε αρκετό από τον, μάλλον ανύπαρκτο, χρόνο μου..

Ευτυχώς, υπάρχει αυτο το ευλογημένο fb καθώς και το blog μας, γλυκά διαλείμματα στην διάρκεια της ημέρας, αφού έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας, και παίρνω μιαν ανάσα... ( ΚΑΙ γλυκά ΚΑΙ  δεν παχαίνουν 😉  )

Α! Τώρα που είπα blog.. Αν έχετε ιδέες για θέματα που θα θέλατε να δείτε σχετικά με ότι μας
απασχολεί στην πιό όμορφη δεκαετία της ζωής μας, μπορείτε να μου στέλνετε e-mail στο: elianapapadaki@gmail.com. Απλά, στο θέμα σημειώστε: "Για το blog"

Λοιπόν, εύχομαι σε όλες μας να έχουμε μια όμορφη μέρα με Αγάπη, Κατανόηση και Σοφία.

Και μην ξεχνάτε: Η γνώση είναι πλέον μέσα μας..Για όλα. Και μπορεί να μας οδηγήσει αρκεί να την εμπιστευτούμε και να την αφήσουμε να το κάνει..

Ελιάνα με 💗

(Το λάτρεψα το τραγούδι αυτό απ' την πρώτη στιγμή... Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε το.. Μπορεί να σας φτιάξει το πρωινό :)) )



On Pinterest!

On Instagram!