Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Η μόδα στο ντύσιμο και τα χρώματα που μας ταιριάζουν


Η μόδα! Πόσοι γινόμαστε έρμαιά της και την ακολουθούμε πιστά, ακόμα κι όταν δεν μας ικανοποιεί η τάση της κάθε εποχής; Συχνά, τα ρούχα που φοράμε δε μας κολακεύουν καν, αλλά τα φοράμε μόνο και μόνο για να είμαστε στη μόδα. Ακόμα και όταν η μόδα μας είναι εντελώς αδιάφορη, σίγουρα
κάποια στιγμή θα μπούμε στο πειρασμό να πάμε με τα νερά της.
Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι, που κάνουν μόδα από μόνοι τους. Και δεν είναι ανάγκη να είναι διάσημοι… Σημαντικό ρόλο παίζουν τα χρώματα, που δημιουργούν πραγματικά καταστάσεις μοναδικές επάνω μας και μας κάνουν να φαινόμαστε λαμπεροί.
 Μάθε τι εκπροσωπεί το κάθε χρώμα στο ντύσιμο και πόσο επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή σου όταν το φοράς. Και φυσικά, τα χρώματα που επιλέγουμε να φοράμε, αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μας!

Τα χρώματα στο ντύσιμο και τι αποκαλύπτουν!
Κόκκινο: Το κόκκινο της φωτιάς, του πάθους, της έντασης. Το φοράμε και νιώθουμε σιγουριά. Μας κάνει να δείχνουμε σίγουροι με τον εαυτό μας, αλλά και δραστήριοι, θέλουμε να πετύχουμε πολλά. Το χρώμα αυτό δείχνει ένα άτομο επιβλητικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και έτοιμο για την επιτυχία.

Πορτοκαλί: Το χρώμα αυτό φανερώνει ένα άτομο έτοιμο για όλα, που κάνει οποιαδήποτε θυσία για να πετύχει αυτό που θέλει. Αν το προτιμάς στη ζωή σου, να ξέρεις ότι ανήκεις στην κατηγορία των δυναμικών ανθρώπων, που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα και εμπόδια, για να καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή.

Γκρι: Το χρώμα αυτό δείχνει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία και φυσικά επάνω σε ένα άτομο φαίνεται αρκετά κομψό και μοντέρνο. Από μόνο του γίνεται επίσημο και γενικά αρκετά επιβλητικό.

Κίτρινο: Το κίτρινο χρώμα αναφέρεται σε βιώματα του παρελθόντος και σε καταστάσεις που ακόμα κρατάμε μέσα μας και μας προβληματίζουν. Σε άλλη διάσταση είναι το χρώμα του μίσους, όμως στην ενδυμασία αναφέρεται απλά στον έρωτα και σε μια επιτυχημένη κατάληξη.

Πράσινο: Αυτό το χρώμα φανερώνει μια ήρεμη φύση, ενώ όποιος το επιλεγεί και το φοράει έχει επιχειρηματικό μυαλό και πολύ προχωρημένο. Σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι να παίρνει, αλλά και να δίνει τα πάντα.

Τυρκουάζ: Όσοι διαλέγουν αυτό το χρώμα είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και συνηθίζουν να στηρίζονται στις δίκες τους ικανότητες. Γενικά είναι πολύ φιλελεύθερα άτομα και αγαπάνε την ανεξαρτησία τους.

Μαύρο: Όποιος διαλέγει το μαύρο χρώμα σημαίνει πως θέλει απλά να εξαφανίζεται από όλους και όλα, ενώ μια άλλη ερμηνεία υποστηρίζει πως πρόκειται για ένα άτομο που πιστεύει στην εσωτερική δύναμη που έχει και διεκδικεί τα θέλω του!

Μπλε: Αυτό το χρώμα δηλώνει προθυμία και καλή διάθεση. Όσοι το επιλέγουν, συνήθως είναι άτομα καλοπροαίρετα, έτοιμα να ακούσουν και να βοηθήσουν τους άλλους, αλλά γενικά δεν αφήνουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους να φανούν. Τα κρατάνε καλά κρυμμένα μέσα τους.

Βιολετί: Τα άτομα που αγαπούν το χρώμα αυτό στα ρούχα τους, χαρακτηρίζονται από την επιθυμία να εκφράζονται ελεύθερα μέσα στο δικό τους χώρο. Δε θέλουν να καταπατά κάνεις το δικαίωμά τους αυτό. Επίσης, διαθέτουν πνευματικότητα, διαύγεια και σωστή κρίση.

Ροζ: Αυτό το χρώμα φανερώνει άτομα που είναι πολύ ευχάριστα και με θετική διάθεση. Επίσης πολύ θετικοί στον έρωτα και πρόθυμοι να ζήσουν έντονα κάθε ρομαντική στιγμή.

Καφέ: Το χρώμα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Όσοι το επιλέγουν είναι πολύ ισορροπημένα άτομα και θέλουν να ζουν μέσα σε ένα κόσμο με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Λευκό: Για το τέλος, αφήσαμε το λευκό χρώμα, που συμβολίζει τη νέα αρχή και νέα ζωή. Σχεδόν όλοι μας το έχουμε φορέσει, αλλά κάποια άτομα το επιλέγουν συστηματικά. Και όχι αδίκως, αφού δηλώνει την ελεύθερη βούληση που έχει το άτομο εκείνο που το φοράει. Μια άλλη ερμηνεία λέει πως τα άτομα που αγαπάνε το χρώμα αυτό, χαρακτηρίζονται από μια τάση να ασκούν έντονη κριτική στους άλλους. Γενικά, τα άτομα που αγαπούν το λευκό είναι δυναμικά και ρισκάρουν στη ζωή τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!