Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Ποια είναι τα ιδανικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 40


 Τα συγκεκριμένα κουρέματα δίνουν πάντα ένα μοναδικό στυλ στην κάθε γυναίκα και μπορείς πολύ εύκολα να ανανεώσεις ένα κλασικό bob haircut χρησιμοποιώντας νέα προϊόντα styling, ώστε να ξεφύγεις από το κλασικό, δραματικό και casual style


bob kourematabob kouremata ediva.grginekia kouremata 2015konta kare kourematakonta kouremata 2015kouremata ano ton 40
. Επίσης, είναι αρκετά καινοτόμα και κάνουν όλες τις γυναίκες ακόμη πιο σαγηνευτικές από ότι ήδη είναι.
Κουρέματα μέχρι τον ώμο
ginekia hairstyles ediva.grhairstyles 2015 ediva.grkouremata mexri ton omomesea kouremata 2015mesea kouremata ediva.grkouremata mesea mallia ediva.gr
Τα μαλλιά με μήκος μέχρι τον ώμο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που προτιμούν τα πιο μακριά κουρέματα, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να διατηρήσουν και τον όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού.
Σε αυτό το στυλ μπορείς να βρεις πολλές παραλλαγές των bob που είδαμε προηγουμένως και ταιριάζουν πολύ και στα σπαστά μαλλιά.
Κοντά κουρέματα
konta kouremata ediva.grkonta ginekia kouremata 2015agore kourema ediva.grkonta kouremata me fratzakouremata me fratza 2015kouremata me fratza ediva.gr
Τα κοντά hairstyles είναι συνήθως τα καλύτερα για όσες θέλουν ένα διασκεδαστικό και εύκολα διαχειρίσιμο κούρεμα να πλαισιώνει ιδανικά το πρόσωπο τους.
Αν και το συγκεκριμένο στυλ δεν ταιριάζει όλα τα σχήματα προσώπου, μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα στο ατομικό σου στυλ και φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, ώστε να σε κολακεύει.
Τον τελευταίο καιρό βέβαια για τις γυναίκες άνω των 40 προτιμούνται οι μύτες και το έντονο φιλάρισμα.
Μακριά hairstyles
haircuts makria mallia ediva.grkouremata gia makria malliamakria mallia 2015makria mallia ediva.gr
Παρόλο που έχουμε συνηθίσει να ακούμε ότι στις ηλικίες πάνω από τα 40 το ιδανικό hairstyle είναι κοντό, δεν σημαίνει ότι αν θέλεις δεν μπορείς να έχεις και ένα μακρύ κούρεμα.
Απλά το μόνο κακό είναι ότι θα πρέπει διαρκώς να περιποιείσαι τα μαλλιά σου, μιας και όσο μεγαλώνουμε αποδυναμώνει και η τρίχα μας, οπότε το styling κρατάει όλο και λιγότερο.
Hairstyles για σγουρά μαλλιά
hairstyles katsara mallia ediva.grkatsara mallia ediva.grkonto kourema katsara malliakouremata katsara mallia ediva.gr
Τα κυματιστά καθώς επίσης και τα αρκετά σγουρά χτενίσματα για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα γυναικών μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερη θηλυκότητα.
Καλό όμως θα ήταν να αποφύγεις την περμανάντ σε περίπτωση που τα μαλλιά σου είναι ίσια, αντ’ αυτού υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το ψαλίδι για τις μπούκλες είναι το καλύτερο όπλο για εσένα.
Όπως κατάλαβες μπορείς να κάνεις είτε κοντό είτε μακρύ κούρεμα με των συγκεκριμένο τύπο μαλλιών, αρκεί να έχεις φροντίσει το look σου να φαίνεται φυσικό και όχι τόσο στιλιζαρισμένο.
Εσύ ποια από όλες αυτές τις εντυπωσιακές προτάσεις θα επέλεγες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!