Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Λύσεις για τις στιγμές που ..." Ουφ!! Δεν έχω τι να βάλω!"

Δείξε μου μία γυναίκα που δεν έχει πει μπροστά σε μια ντουλάπα έτοιμη να ...σκάσει από τα ρούχα, την επική φράση "πω,πω!! δεν έχω τίποτε να φορέσω" κι εγώ θα κάτσω να με ταίσεις ένα γεμάτο πιάτο πατσά (μπλιάκς 😖). Επειδή λοιπόν έχω διαπιστώσει ότι το θέμα στο ντύσιμο δεν είναι πως δεν έχουμε τι να φορέσουμε αλλά συνήθως δεν ξέρουμε πως να συνδυάσουμε αυτά που έχουμε, είπα να μας ..σώσω... Παραθέτω κάτωθι φωτογραφίες με ιδέες συνδυασμών που αν  τις "δουλέψετε" μαζί  με τον χρωματικό οδηγό που θα βρείτε εδώ, https://stayperocha50.blogspot.gr/2017/12/blog-post_15.html σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να ντύνεστε όμορφα, με στύλ και να βάλετε τα γυαλιά σε Ιταλίδες και Παριζιάνες. (Αν βεβαίως υποθέσουμε, ότι ο στόχος της ζωής μας είναι αίφνης, να βάλουμε τα γυαλιά στις εν λόγω κυρίες... )
Μερικά tips στα υπ' όψιν:
Αυτό που τονίζει το ντύσιμο είναι ένα κούρεμα που μας ταιριάζει, περιποιημένα νύχια και στυλάτα παπούτσια. Μπορεί να φορέσουμε ένα απλό μαύρο φόρεμα, τα παπούτσια να αποκαλύπτουν ένα εξαιρετικό στυλ αλλά τα νύχια μας νά 'ναι τσουροφαγωμένα. Ε, δεν κάνουμε δουλειά έτσι...
Δεν φορτωνόμαστε με αξεσουάρ, για όνομα! Η Αρτα και τα Γιάννενα μπορούν να μείνουν εκεί που είναι, επάνω μας μάλλον δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου και παραπέμπουν στο πανηγύρι της Αγ.Θέκλας,μεγάλη η χάρη Της..😊. 
Το βάψιμο, ααα! το βάψιμο, μπορεί να μας αναδείξει και επίσης μπορεί να μας μετατρέψει σε μικρά συμπαθή καρναβαλάκια ή στην καλύτερη καμμιά δεκαετία συν. ( Είπαμε, είναι υπέροχη η ηλικία μας, αλλά ποιός ο λόγος να φαινόμαστε δέκα χρόνια συν;;)  Προσοχή λοιπόν, ουκ εν το πολλώ το ευ! Και προπαντός, μακρυά από το βαρύ make up, που στην αρχή φαίνεται ότι καλύπτει τις ατέλειες, αλλά μετά από ένα δύωρο, όσο καλής ποιότητας κι αν είναι, αποδεικνύεται καταστροφικό διότι τονίζει κάθε ρυτίδα.
Εύχομαι να σας βοηθήσει το μικρό μου "ρεπορτάζ"

(Οι φωτογραφίες είναι όλες από το web)
Φούστα-Φόρεμα


























Παντελόνι










































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!