Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Το 6ο Sail for Pink



Για έκτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Θεσσαλονίκης διοργανώνει την εκστρατεία «Sail for Pink», σήμερα Κυριακή 6 Μαΐου 2018.
Με το σύνθημα «Ελάτε Να Νικήσουμε Γη και Θάλασσα» και με σύμβολο τη καθιερωμένη πλέον
γοργόνα, το 6ο «Sail for Pink» στοχεύει στη μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα. Επιπλέον, με τα έσοδα της εκστρατείας στηρίζονται σημαντικές δράσεις και Προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.
Φέτος αναμένεται μεγάλη αύξηση συμμετεχόντων, ξεπερνώντας κατά πολύ τις περσινές 6.000 συμμετοχές.
Η εκστρατεία περιλαμβάνει εκτός από τον ιστιοπλοϊκό αγώνα στον Θερμαϊκό, τον «Αγώνα Ζωής» (τρέξιμο) και Πορεία Ελπίδας (περπάτημα) με αφετερία το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, όπου θα πραγματοποιηθούν και πολλές άλλες δράσεις στη στεριά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
9:00-14:00 Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου - «Αγώνα Ζωής» (τρέξιμο)
10:00 Τρέξιμο 6χλμ με εκκίνηση από  το Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, κατεύθυνση το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό πίσω στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου
Παράλληλες δράσεις και δρώμενα
11:00-12:00 Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου
Δρώμενα εξέδρας, δράσεις για παιδιά από τo CatWalk - Δημιουργία Τέχνη Πολιτισμός, περίπτερα ενημέρωσης και δειγματοδιανομές!
Zumba από το γυμναστήριο Fitness Fun Ladies κέντρου, Αλματάκια Ζωής - Μαμά σ'αγαπώ και σε προσέχω, παρουσίαση χορευτικού mambo από τις survivors με την καθοδήγηση της σχολής χορού Asters, Μηνύματα ελπίδας από τις survivors
«Πορεία Ελπίδας» (περπάτημα)
12:00 Πορεία 3 χλμ με εκκίνηση από το Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμό στο Μέγαρο Μουσικής.
Στον τερματισμό θα υπάρχει καμβάς ευχών, καθώς και εξοπλισμένο περίπτερο, όπου θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να κουρευτεί και να χαρίσει την κοτσίδα του!
Συμβολικός ιστιοπλοϊκός αγώνας στον Θερμαϊκό Κόλπο
Την εκστρατεία «Sail for Pink» στηρίζουν φορείς της πόλης, ιστιοπλοϊκοί όμιλοι και σχολές ιστιοπλοΐας,  χορηγοί και  χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πολλοί εθελοντές. Κόστος Συμμετοχής 6€


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!