Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο


Θεϊκή, αν αγαπάτε το αβοκάντο, και υγιεινή αν προσέχετε την διατροφή σας !!


Υλικά

ένα πακέτο μακαρόνια
2 ώριμα αβοκάντο χωρίς κουκούτσι
1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντοματίνια
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι, στραγγισμένο και πλυμένο.

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα μακαρόνια.
Για να φτιάξετε τη σάλτσα αβοκάντο, χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί (αβοκάντο, βασιλικό, σκόρδο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι). Προσθέτετε στο τέλος το ελαιόλαδο.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα αβοκάντο και προσθέτετε τα ντοματίνια με το καλαμπόκι.
Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η μακαρονάδα αυτή σερβίρεται ζεστή.
Η μακαρονάδα είναι έτοιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!