Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Περιποίηση της επιδερμίδας το φθινόπωρο


Η αλλαγή των εποχών και της θερμοκρασίας σημαίνει επίσης αλλαγές για το δέρμα σας, έτσι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας, ώστε να την προστατέψετε και να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τους κρύους μήνες που έρχονται. Καθώς το φθινόπωρο είναι εποχή
μετάβασης από καλοκαίρι σε χειμώνα, χρειαζόμαστε την ενυδάτωση, την αποκατάσταση, την αποτοξίνωση και την προστασία των προϊόντων που θα δώσουν στο δέρμα την τροφή που χρειάζεται για να αισθανόμαστε υγιείς. Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται,οι καιρικές συνθήκες μπορεί να κάνουν το δέρμα στεγνό και ξηρό,έτσι είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα που απαιτούνται για την προστασία και λάμψη.
Για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο, έχουμε βάλει μαζί τις καλύτερες συμβουλές μας για υγιές δέρμα:
Ενυδάτωση
Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι και την έκθεση στον ήλιο, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τις δροσερές θερμοκρασίες του φθινοπώρου είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο. Η καθημερινή έκθεση σε κρύο καιρό μπορεί να είναι εξίσου επιζήμια για το δέρμα όπως και η επίμονη έκθεση στον ήλιο, έτσι η ενυδάτωση του δέρματος είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου για την καταπολέμηση της ξηρότητας.
Απολέπιση
Μετά από ένα καλοκαίρι στη θάλασσα, την άμμο και την έκθεση στον ήλιο, είναι μια καλή ιδέα να δώσετε στο δέρμα σας μια νέα αρχή για το φθινόπωρο και να κάνετε την εβδομαδιαία απολέπιση μέρος της φροντίδας του δέρματος σας. Η τακτική απολέπιση του προσώπου και του σώματός σας είναι το κλειδί αν θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας ζωντανό καθώς αφαιρεί τα ξηρά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, λαμπερή και πολύ πιο δεκτική στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που χρησιμοποιείτε.
Body Brush
Ο τακτικός καθαρισμός του σώματος και η απολέπιση ενθαρρύνει το δέρμα να λειτουργεί καλύτερα, εξαλείφει την συσσώρευση τοξινών ώστε να μπορέσει να κρατήσει την υγρασία του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όταν ψάχνετε για ένα καλό απολεπιστικό, βεβαιωθείτε για την ποιότητα του προϊόντος ώστε να μην βλάψει τα μικροσκοπικά τριχοειδή αγγεία του δέρματος. Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος θα πρέπει να αφαιρεθούν από το σώμα σας, καθώς και το πρόσωπό σας, ώστε το δέρμα σας να έχει υγιή λάμψη να είναι πιό μαλακό,και να έχει λεία εμφάνιση. Η εβδομαδιαία απολέπιση θα βοηθήσει πραγματικά να διατηρηθεί το δέρμα σας  φρέσκο ​​και λαμπερό κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.
Επανόρθωση
Ο ζεστός ήλιος είναι αυτός που κάνει το καλοκαίρι τόσο ευχάριστο,αλλά η καθημερινή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να είναι μια σημαντική αιτία της καταστροφής του δέρματος. Η έκθεση σε ακτίνες του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν χρώση και πρόωρη γήρανση, έτσι το φθινόπωρο είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε στο δέρμα σας κάποια ανακούφιση από τις συνέπειες του καλοκαιρινού ήλιου και να αποκαταστήσετε οποιαδήποτε βλάβη του δέρματος με προϊόντα θρέψης και αποκατάστασης. Η βιταμίνη C είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη όσον αφορά την αναζωογόνηση, την εξομάλυνση και την αντι-γήρανση.
Θρέψη
Καθώς το φθινόπωρο και ο χειμώνας πλησιάζουν, αυτό είναι το κλειδί για να κρατήσετε το σώμα σας προστατευμένο και ενυδατωμένο προκειμένου να καταπολεμήσετε την ξηρότητα και τη ζημιά από τις ψυχρές καιρικές συνθήκες. Το σκληρό νερό και τα σκληρά υλικά, όπως το οινόπνευμα και η λανολίνη μπορεί να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται ταλαιπωρημένο,έτσι καλό είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα, που θρέφουν φυσικά το δέρμα και ανακουφίζουν από την ξηρότητα.
Προστασία
Η ενυδατική κρέμα είναι ζωτικής σημασίας για τους πιο κρύους μήνες, προκειμένου να δώσουν μια υγιή υφή και λάμψη στο δέρμα,καθώς και την προστασία που χρειάζεται το δέρμα σας από τις σκληρές καιρικές συνθήκες. Καθώς ο καιρός κρυώνει, η βροχή και καιρικές συνθήκες μπορούν εύκολα να προκαλέσουν βλάβες στο δέρμα, κάνοντας το  πολύ πιο ευαίσθητο από το συνηθισμένο. Οι πλούσιες κρέμες περιποίησης του δέρματος είναι, επομένως, το τέλειο αντίδοτο για την ευαισθησία και την ξηρότητα, αφού ενεργούν ως ένα προστατευτικό φράγμα στο δέρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!