Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Πασχαλινό τραπέζι: Ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση


Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και όλοι έχουμε αρχίσει τις προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι. Εμείς βρήκαμε όμορφες και οικονομικές ιδέες για να το διακοσμήσετε και να φέρετε την
άνοιξη στο τραπέζι σας με χρώματα, αφού ο καιρός ακόμη δεν το αποφασίζει.
Συνδυασμός παλ αποχρώσεων με χρυσό και φλοράλ

πασχαλινό τραπέζι
Στρώστε το πασχαλινό τραπέζι με ένα λευκό τραπεζομάντιλο και βάλτε στη μέση ένα όμορφο βάζο με ανοιξιάτικα λουλούδια. Βάλτε ένα σερβίτσιο σε παλ αποχρώσεις και προσθέστε μπροστά από το πιάτο κάθε καλεσμένου χρυσά αυγά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια πινελιά πολυτέλειας στο τραπέζι σας.
Διακόσμηση με λαγουδάκια και λεβάντα
πασχαλινό τραπέζι πασχαλινό τραπέζι
Η λεβάντα είναι ένα από τα φυτά που θα δώσουν υπέροχη μυρωδιά σε όλο τον χώρο. Βάλτε μερικά κλωνάρια λεβάντας κατά μήκος του τραπεζιού σε δύο-τρία βάζα και προσθέστε πάνω στο πιάτο κάθε καλεσμένου από ένα χρυσό διακοσμητικό λαγουδάκι. Μπορείτε εναλλακτικά να βάλετε ένα σοκολατένιο λαγουδάκι που οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν μαζί τους ή να το φάνε μετά το γεύμα.
Βάλτε χρώμα

πασχαλινό τραπέζι
Την Κυριακή του Πάσχα το χρώμα ταιριάζει στο τραπέζι σας καθώς είναι ημέρα γιορτής. Χρησιμοποιήστε πολλές διαφορετικές παλ αποχρώσεις βάζοντας στη μέση του τραπεζιού λουλούδια με όμορφα χρώματα. Επιλέξτε διαφορετικό χρώμα για τα πιάτα, διαφορετικό για τις χαρτοπετσέτες και άλλο χρώμα για τις πετσέτες κάτω από τα πιάτα.
Μίνιμαλ διακόσμηση
πασχαλινό τραπέζι
Αν είστε φαν της μίνιμαλ διακόσμησης τότε βάλτε στη μέση του τραπεζιού μερικά κλωνάρια μανόλιας και προσθέστε ψηλά λεπτά κεριά για να δώσετε λίγη ζεστασιά στο τραπέζι. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε στο πιάτο κάθε καλεσμένου μια όμορφη κάρτα.
Η επιτομή της κομψότητας
πασχαλινό τραπέζι
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με κομψή και όμορφη διακόσμηση τότε μπορείτε να το πετύχετε βάζοντας μερικά μεγάλα γυάλινα βάζα κατά μήκος του τραπεζιού με λευκά αυγά και φρέσκες τουλίπες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο πιάτο του κάθε καλεσμένου ένα λευκό ή πράσινο αυγό και μια τουλίπα.
Vintage διακόσμηση
πασχαλινό τραπέζι
Φτιάξτε έναν όμορφο μπουφέ προσθέτοντας vintage διακόσμηση. Μπορείτε να βάλετε τενεκεδένια βαζάκια με όμορφα λουλούδια, γιρλάντες σε vintage διάθεση και τραπεζομάντιλο σε «σπασμένο» λευκό χρώμα. Ένα όμορφο στεφάνι από ξερά κλωνάρια θα δώσει έξτρα πινελιά στη vintage διακόσμησή σας.
Φέτος, το Πάσχα έχει φτάσει αλλά η άνοιξη δεν λέει να φανεί ακόμη… Εσείς φέρτε τη στη διακόσμηση με φρέσκα λουλούδια. Συνδυάστε τα λουλούδια σας με όμορφα διακοσμητικά όπως πολύχρωμα αυγά, φλοράλ πετσέτες και σοκολατένια λαγουδάκια και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το γούστο σας στο στρώσιμο του πασχαλινού τραπεζιού.
πηγή:https://rp.news/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!