Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Η Tina Turner φτάνει στην κορυφή του αμερικανικού ποπ chart στα 80

 



Η Τίνα και ο Νορβηγός DJ Kygo με τους οποίους ηχογράφησε τη νέα έκδοση του "Whats Love Got To Do With It"


Είναι καλό να βλέπουμε ότι η Tina Turner, με τόσα εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, δεν έχει εγκαταλείψει την καριέρα της για πάντα. Εξάλλου, θεωρείται μία από τις δέκα μεγαλύτερες φωνές της ποπ. Και έχει λάβει κατά τη διάρκεια των οκτώ δεκαετιών της ζωής του όλες τις τιμές που μπορεί να φιλοδοξεί ένας διεθνής καλλιτέχνης. Τώρα, επιστρέφει στην κορυφή του αμερικανικού chart με μια νέα έκδοση του "What Love Got To Do With It", ηχογραφημένο με τον Δανέζικο DJ Kygo.



Το "What Love Got To Do With It "είναι μέρος του εμβληματικού άλμπουμ" Private Dancer ", το οποίο το 1984 κέρδισε τέσσερα βραβεία Grammy και ήταν το δεύτερο best seller της χρονιάς.

Το "Private Dancer" ήταν το πέμπτο άλμπουμ της και, κατά την κυκλοφορία του, η Tina Turner μίλησε για τη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον παραγωγό Ike Turner.

Το τραγούδι, που συνέθεσαν οι Graham Lyle και Terry Britten, έδωσαν το όνομά του στην ταινία για τη ζωή της Tina Turner, με πρωταγωνιστή την Angela Bassett, το 2003.


Η τραγουδίστρια στη θρυλική της επίσκεψη στη Βραζιλία το 1988, τραγουδώντας στο Ρίο ντε Τζανέιρο


Στην ηλικία των 80 ετών, η τραγουδίστρια αποσύρθηκε από την καλλιτεχνική ζωή και ζει στην Ελβετία με τον σύζυγό της, Έρβιν Μπαχ. Πριν από λίγα χρόνια, η Tina Turner παραιτήθηκε από την υπηκοότητα των ΗΠΑ για να αποφύγει την καταβολή διπλών φόρων. (Πηγή Uol).


                                                             Δείτε το νέο βίντεο κλιπ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!