Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε: ενα τριμμένο μήλο, 1/2 κ.γ. αλάτι, 2 κ.σ. ούζο, 1 κ 1/2 φλυτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 3/4 νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει
χυλός χωρίς σβώλους. Ρίχνουμε κουταλιές σε πολύ καυτό λάδι. Οταν ροδοκοκινήσουν, τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο με χαρτί κουζίνας,
για να απορροφηθεί το επί πλέον λάδι. Σερβίρουμε με κανέλλα.
χυλός χωρίς σβώλους. Ρίχνουμε κουταλιές σε πολύ καυτό λάδι. Οταν ροδοκοκινήσουν, τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο με χαρτί κουζίνας,
για να απορροφηθεί το επί πλέον λάδι. Σερβίρουμε με κανέλλα.