Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Πεντανόστιμη,γρήγορη μαγιονέζα χωρίς αυγά!!

Να την δοκιμάσετε οπωσδήποτε, αξίζει !!!








Υλικά 
  • 1/2 κούπας γάλα εβαπορέ
  •  1 κούπας ηλιέλαιο
  •  1/2 κ.γ. ζάχαρη
  •  1/2 κ.γ. αλάτι 
  • 1 κ.γ. μουστάρδα 
  • 1 κ.γ. λεμονοχυμό
  •  1 κ.γ. ξύδι

Εκτέλεση 
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι, χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα με λίγο από το λάδι (1/3)* για 1 λεπτό Προσθέτουμε πάλι λίγο από το λάδι και συνεχίζουμε να χτυπάμε Θα παρατηρήσετε, ότι το μείγμα, από υγρό αρχίζει σιγά-σιγά να πήζει καθώς το λάδι πλέον ενσωματώνεται σ’ αυτό και δημιουργείται η μαγιονέζα. Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό (*Το λάδι το προσθέτουμε σταδιακά, σε 3 δόσεις).
Πηγή: http://idiva.gr


On Pinterest!

On Instagram!