Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Χτενίσματα και κουρέματα για μεγάλα κορίτσια


Οι μεγάλες γυναίκες πρέπει να έχουν το σωστό χτένισμα το οποίο να ταιριάζει και στην ηλικία τους αλλά και στο στυλ τους. Το πόσο σημαντικό είναι μια μεγάλη γυναίκα να έχει το σωστό χτένισμα αλλά και πόσο δύσκολο είναι να καταφέρει να επιλέξει το σωστό χτένισμα για εκείνη ανάμεσα από
τα πολλά χτενίσματα για μεγάλες που υπάρχουν μπορείτε εύκολα να το καταλάβετε ρίχνοντας μια ματιά στις μεγάλες γυναίκες γύρω σας. Πόσες φορές δεν έχετε δει μια μεγάλη γυναίκα με κάποιο χτένισμα το οποίο δεν ταίριαζε καθόλου στην ηλικία της; Σκεφτείτε πόσο αρνητική εντύπωση σας έκανε και πόσο άσχημα φάνηκε στα μάτια σας αυτή η αντίθεση της ηλικίας με το χτένισμα. Είναι λοιπόν όπως καταλαβαίνετε κάτι παραπάνω  από αυτονόητο ότι θα πρέπει μια γυναίκα καθώς μεγαλώνει να προσαρμόζει το χτένισμά της στην ηλικία της. Έτσι εάν θέλετε να έχετε μια άποψη όσο αφορά στα χτενίσματα για μεγάλες, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο που υπάρχει σε αυτό το θέμα. Στο συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν θα σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε και οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε σωστά ένα χτένισμα για μεγάλες αλλά θα σας δώσουμε και ιδέες ώστε να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε τι σας πηγαίνει.
Γιατί θα πρέπει να κάνετε χτενίσματα για μεγάλες
Ο σοφός μας λαός λέει την γνώστη φράση «κάθε πράγματα στον καιρό του». Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το άρθρο. Κάθε πράγμα στον καιρό του λοιπόν και αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα χτενίσματα. Κακά τα ψέματα όσο μεγαλώνουμε θα πρέπει να συμφιλιωνόμαστε με την ηλικία μας και να φερόμαστε, να ντυνόμαστε αλλά και να χτενιζόμαστε με βάση αυτή και μόνο αυτή. Άλλωστε αυτό είναι και το φυσιολογικό και για να καταλάβετε αυτό που σας λέμε αρκεί να σκεφτείτε πόσο κακή εντύπωση σας κάνουν οι γυναίκες που δεν συμβαδίζει η εξωτερική τους εμφάνιση με τη ηλικία τους. Αυτές οι γυναίκες καλώς ή κακώς πάντα γίνονται αντικείμενο για αρνητικά σχόλια. Κι όμως είναι τόσο απλό και τόσο φυσικό να δημιουργήσουμε ένα όμορφο στυλ με βάση την ηλικία μας το οποίο θα πρέπει να είναι σοβαρό, να προσδίδει κύρος αλλά φυσικά να μην στερείται στυλ και άποψης.
Θα πρέπει λοιπόν όπως μια μικρή κοπέλα χτενίζεται με κοτσιδάκια, φοράει κορδέλες και κάνει νεανικά χτενίσματα στα εφηβικά της μαλλιά έτσι και μια μεγάλη γυναίκα να χτενίζει τα μαλλιά της με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει αυτοπεποίθηση, ότι σέβεται την ηλικία της αλλά και τον εαυτό της. Διαλέγοντας ένα χτένισμα ανάμεσα από τα χτενίσματα για μεγάλες που μας πηγαίνει κάνουμε σαφές σε αυτούς που μας περιβάλουν αλλά και σε αυτούς που μας βλέπουν ότι δεν έχουμε ανάγκη να δειχθούμε κάνοντας κάτι που δεν συνάδει με την ηλικία μας. Αυτό αυτόματα σημαίνει χορτασμένη γυναίκα η οποία δεν έχει ανάγκη να τραβήξει την προσοχή με τον λάθος τρόπο.
Συμβουλές για τα χτενίσματα για μεγάλες
Αφού σας είπαμε αρκετούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να υιοθετήστε όταν έρθει εκείνη η ώρα κάποιο από τα χτενίσματα για μεγάλες πάμε να σας δώσουμε και κάποιες συμβουλές οι οποίες θα κάνουν πιο εύκολη την τελική επιλογή χτενίσματος για μεγάλες.
  1. Αρχικά θα πρέπει να κατασταλάξετε στο μήκος των μαλλιών σας το οποίο δεν θα πρέπει να είναι μακρύ. Δυστυχώς μεγαλώνοντας τα πολύ μακριά μαλλιά δεν μας ταιριάζουν σε εμάς τις γυναίκες. Οπότε εάν έχετε μακριά μαλλιά αρχίστε σταδιακά να τα κόβετε.
  2. Τα ιδανικά μήκη για να εφαρμόσετε εύκολα τα χτενίσματα για μεγάλες είναι ή τα κοντά καρέ, τα αγορέ ή τα μαλλιά μέχρι τους ώμους.
  3. Εάν θέλετε παρόλα αυτά να έχετε μακριά μαλλιά βάλτε μακρύτερο όριο αυτό του στήθους σας και σε καμία περίπτωση μην τα αφήστε πιο μακριά.
  4. Στις μεγάλες ταιριάζουν τέλεια τα αγορέ μαλλιά και τα κοντά καρέ μιας και δίνουν στυλ στα μαλλιά τα οποία μοιραία έχουν φθαρεί με το πέρασμα των χρόνων.
  5. Επιλέξτε χτενίσματα που να έχουν όγκο στην κορυφή του κεφαλιού μιας και δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με αραίωση των μαλλιών τους.
  6. Επίσης επιλέξτε να κάνετε χωρίστρα στο πλάι και να της δίνεται όγκο ώστε να τονίζει τα χαρακτηριστικά σας.
  7. Επίσης εκτός από τα χτενίσματα καλό θα ήταν να βρείτε και το κατάλληλο χρώμα που θα ταιριάξει με το χτένισμα σας. Θυμηθείτε ότι όσο μεγαλώνουμε θα πρέπει να επιλέγουμε ανοικτές αλλά και ζεστές αποχρώσεις μαλλιών οι οποίες θα τονίζουν το δέρμα το οποίο δεν είναι όπως ήταν όταν ήμασταν πιο μικρές.
  8. Επιλέξτε χτενίσματα με ασύμμετρα μήκη τα οποία θα δώσουν στυλ και όγκο στα μαλλιά σας.

χτενίσματα για μεγάλεςχτενίσματα για μεγάλεςχτενίσματα για μεγάλεςχτενίσματα για μεγάλεςχτενίσματα για μεγάλεςχτενίσματα για μεγάλεςχτενίσματα για μεγάλεςχτενίσματα για μεγάλεςχτενίσματα για μεγάλες

On Pinterest!

On Instagram!