Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ένας Οδηγός Ντυσίματος βασισμένος στον τύπο και το σχήμα του σώματός μας.



 Ομορφιά , σχήμα σώματος , σώμα , αποτελεσματικό ντύσιμο , οδηγός γυναικών
Η εύρεση των σωστών ρούχων για τον τύπο ή το σχήμα του σώματος είναι πολύ σημαντική, καθώς τονίζει το σχήμα μας και ενισχύει την εμπιστοσύνη μας. Να συμβαδίζουμε με τον τρόπο που ντυνόμαστε, ανάλογα με το στύλ και την ηλικία μας. Το να συμβαδίζει η άνεση με το στυλ είναι το 
πιο σημαντικό, αλλά δεν επιλέγουμε άνεση χωρίς στυλ. Ντύσιμο δεν είναι να είμαστε ενημερωμένες για την σημερινή τρέλλα της μόδας και να εντοπίζουμε τα ρούχα που είναι φανταχτερά μόνο και μόνο επειδή είναι in,αλλά να είμαστε γνώστες των κομματιών που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά μ ας  και θα λειτουργήσουν θετικά με βάση το σχήμα του σώματός μας.

Έχοντας μια σαφή κατανόηση του τύπου του σώματός σας είναι το πρώτο βήμα προς την ευκολότερη ψώνια. Όταν γνωρίζετε καλά το σχήμα του σώματός σας, δεν χρειάζεται πραγματικά να επενδύσετε πολύ χρόνο και ενέργεια για να αναζητήσετε από το ράφι σε ράφι ή ακόμη και από το ένα κατάστημα στο άλλο για ρούχα που δεν θα σας χωρέσουν ή δεν θα σας κολακεύσουν στο τέλος. Και αν και η μόδα είναι για την αψηφία των κανόνων του αντίχειρα και ένα διασκεδαστικό τρόπο για να εκφράσει την προσωπικότητά σας, ειλικρινά προτείνω να μεγιστοποιήσετε την προσωπικότητά σας μέσω αποτελεσματικών επιλογών του τι φοράτε. Αυτό σημαίνει, επισημαίνοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά και να μειώσετε τα επίπεδα που θέλετε να υποβαθμίσετε. Μην είστε θύμα της μόδας μόνο και μόνο επειδή δεν ήσαστε ενημερωμένος ή επειδή δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Ποιος  είναι ο τύπος του σώματος σας;

Πάρτε Σημείωση: Ανεξάρτητα από το μέγεθος του σώματός σας, αν είστε βέβαιοι με το δέρμα σας και αγαπάτε το σώμα σας όπως ακριβώς είναι, τότε μην αλλάξετε τίποτα. Δεν προωθώ στην πραγματικότητα δίαιτα ή άσκηση για αυτό το άρθρο ή για να μεταβείτε από μια φιγούρα στο άλλο. Το σημείο εδώ είναι να γιορτάσουμε τον τύπο του σώματος που έχετε  αντ ' αυτού, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε εκείνα τα όμορφα μέρη που πρέπει να τονιστούν κατά το ντύσιμο και να στοχεύσετε εκείνα που θέλετε να υπογραμμίζετε. 

Για να γνωρίζετε τον τύπο του σώματος σας, αναγνωρίστε το πλαίσιο του σώματος που περιλαμβάνει τη σκελετική δομή του οργανισμού σας, τον μεταβολισμό σας (πόσο εύκολα κερδίζετε ή χάνετε βάρος με τον τρόπο που τρώτε ή ασκείτε) καθώς και τη διανομή μυών και λίπους.
3 Τύποι σώματος


Ectomorph

Αυτός είναι ο κοκαλιάρικος τύπος σώματος όπου το στήθος, οι ώμοι και οι γλουτοί είναι μικρές. Ο εξωμορφικός τύπος σώματος έχει υψηλό ρυθμό μεταβολισμού και αργό κέρδος βάρους. Αυτός είναι ο τύπος του σώματος που έχει μικρή σκελετική δομή και χαμηλό σωματικό λίπος.


Mesomorph

Συνήθως, οι γυναίκες με αυτό τον τύπο σώματος έχουν οστά και αρθρώσεις μεσαίου μεγέθους, με σωματικά λίπη που κατανέμονται ομοιόμορφα. Αυτός ο τύπος σώματος έχει αποτελεσματικό μεταβολισμό, οι μύες μπορούν να αποκτηθούν εύκολα και το σώμα αποκρίνεται σε ασκήσεις ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Endomorph

Ο ενδομορφικός τύπος συνήθως έχει ομαλό και στρογγυλό σώμα με μεσαία έως μεγάλη δομή οστών και αρθρώσεων. Εκείνοι με αυτό το σώμα μπορούν εύκολα να κερδίσουν βάρος με λάθος επιλογές τροφής επειδή ο μεταβολισμός είναι αργός και η απώλεια βάρους είναι πολύ σταδιακή. Θα υπάρξει ένα υψηλό επίπεδο λίπους με την τάση να είναι υπέρβαρα.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, ο ευκολότερος τρόπος να μάθετε τον τύπο του σώματός σας είναι μέσω του καρπού σας.

1. Αν περικλείσετε την παλάμη σας στον καρπό σας και το μεσαίο δάχτυλο και ο αντίχειρας αλληλοεπικαλύπτονται τότε έχετε έκτομορφο τύπο σώματος .

2. Αν περικλείσετε την παλάμη και το μεσαίο δάχτυλό σας και ο αντίχειρας μόλις συναντάτε τότε πέστε κάτω από το μεσορφωτικό τύπο σώματος .

3. Αν όμως κλείσετε την παλάμη σας και το μεσαίο δάχτυλό σας και ο αντίχειρας είναι ξεχωριστά τότε έχετε έναν ενδομορφικό τύπο σώματος .

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες θα πέσουν κάτω από έναν συγκεκριμένο τύπο σώματος. Οι περισσότερες γυναίκες θα έχουν έναν συνδυασμό. Μπορεί να είναι μια παραλλαγή του να έχεις έναν τύπο σώματος για το πάνω μέρος και έναν άλλο για το χαμηλότερο. Έτσι, όταν έχετε έναν συνδυασμό για παράδειγμα ενός λεπτού (εξωμορφικού) άνω σώματος και ενός πιο επιρρεπούς στο λίπος (ενδομορφικού) κατώτερου σώματος, τότε έχετε έναν τύπο σώματος τύπου αχλαδιού που θα είναι ο επόμενος τρόπος να κατανοήσετε το σώμα σας πέρα ​​από τον τύπο .

Γνωρίζοντας τη μορφή του σώματός σας



Για να προσδιορίσετε το σχήμα του σώματός σας εστιάζετε αυτή τη φορά στις καμπύλες και τις αναλογίες σας. Ακριβώς όπως ο τύπος σώματος, το σώμα κάθε γυναίκας είναι μοναδικό και δεν πέφτουν όλοι ακριβώς σε μία μόνο κατηγορία. Μπορεί να είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Και πάλι, ο στόχος είναι να προσδιορίσετε τι είναι πιο κοντά στο σώμα σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες προς όφελός σας μεγιστοποιώντας το στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα.

Αναστρεφόμενο τρίγωνο

Πρόκειται για σχήμα σώματος όπου οι ώμοι σας είναι ευρύτεροι από τη μέση και τη γραμμή ισχίου. Έχετε προεξέχοντες και ευρείς ευθείας ώμους. Μπορεί επίσης να έχετε μεγαλύτερο στήθος και πληρέστερη πλάτη. Και όταν κερδίζετε βάρος, θα περάσει από τον κορμό και την πίσω περιοχή.




Μήλο (Apple)

Αυτό συχνά αναφέρεται ως κορυφαίο βαρύ. Αυτή είναι η μορφή του σώματος όπου οι ώμοι και η γραμμή ισχίου σας έχουν το ίδιο πλάτος και η μέση σας έχει το ίδιο μέγεθος ή είναι ευρύτερη από τους ώμους και τους γοφούς σας. Όταν αυξάνετε το βάρος, τα περισσότερα από τα λίπη αποκαθίστανται κυρίως γύρω από τη μέση. Οι μηροί ή οι γοφοί σας είναι το στενότερο μέρος του σώματός σας.


Αχλάδι

Όταν οι γοφοί σας είναι ευρύτεροι από τους ώμους και τη μέση σας τότε το σχήμα του σώματός σας είναι το Αχλάδι. Οι γλουτοί και οι μηροί σας είναι γεμάτοι και όταν κερδίζετε βάρος, θα εμφανίζονται κυρίως στις περιοχές των μηρών. Αυτό είναι το αντίθετο από το σχήμα του σώματος της Apple.Συχνά περιγράφεται ως "βαρύ κάτω". 


Κλεψύδρα

Οι ώμοι και οι γοφοί έχουν το ίδιο πλάτος και η μέση είναι μικρότερη. Οι γυναίκες με σώμα κλεψύδρας έχουν σαφώς καθορισμένη μέση της μέσης. Αυτός ο τύπος σώματος αυξάνει το βάρος μέσω των ισχίων και πάνω από τη μέση.


Ορθογώνιο παραλληλόγραμμο

Όταν κοιτάζετε τους ώμους, τη μέση και τους γοφούς σας και έχουν το ίδιο πλάτος, τότε έχετε το σχήμα ορθογωνίου. Όταν κερδίζετε βάρος θα είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο, ή μπορεί να είναι περισσότερο μέσα από την άνω πλάτη ή το λαιμό.

Σημείωση: Ένας τρόπος για να προσδιορίσετε με ακρίβεια το σχήμα του σώματος είναι να στέκεστε γυμνός σε έναν καθρέφτη, ώστε να μπορείτε να εξετάσετε τις καμπύλες και τις αναλογίες σας.Φορώντας εσώρουχα μπορεί μερικές φορές να σας δώσει μια πιο λεπτή ψευδαίσθηση.


Τώρα που γνωρίζετε τον τύπο του σώματός σας καθώς και το σχήμα του σώματός σας, ήρθε η ώρα να μάθετε τους καλύτερους τρόπους για να ντύσετε και να φανείτε το καλύτερο!


Ντύνοντας το σχήμα του σώματος ανεστραμμένου τριγώνου
Μπλουζα
  • Δεδομένου ότι η πρόκληση είναι να de-emphasize το πάνω μέρος του σώματος, επιλέξτε σκοτεινά ή σίγαση χρώματα. Όσο χρειάζεται, αποφύγετε να φοράτε φωτεινά ή φωτεινά χρώματα, καθώς αντλούν την προσοχή στο χαρακτηριστικό που θέλετε να καμουφλάρετε.
  • Αποφύγετε τα αφρώδη και γεμισμένα μανίκια. Επιλέξτε αντ 'αυτού τα μανίκια που κάνουν τους ώμους σας να φαίνονται μικρότεροι όπως το κιμονό και εκείνοι με φαρδιά μανσέτες και φουσκωτά μανίκια.
  • Για τα πουκάμισα, τους λαιμούς του πληρώματος, τους λαιμούς του σέσουλα, τους στενούς ή βαθιούς λαιμούς V φαίνονται υπέροχα σε σας.
  • Πάντα να δημιουργείτε μια κάθετη γραμμή έτσι κάθετες λωρίδες, ανοιχτές λαιμόκοκκοι και περιλαίμια και ακόμα και τα μπλουζάκια με κουμπιά είναι απαραίτητο για αυτό το σχήμα σώματος.
  • Για τα σακάκια, αποφύγετε τη φθορά εκείνων που έχουν επιπλέον όγκο, ειδικά στην περιοχή των προτομών, αλλά επιλέξτε ένα ενιαίο ραβδωτό που έχει γραμμές υγρού.Δώστε την ψευδαίσθηση μιας κάθετης γραμμής, μη φορώντας το σακάκι ανοιχτό.
  • Επενδύστε με κορυφές που προβάλλουν ή τσιμίζουν τη μέση. Οι ζώνες μπορούν  νατονίσουν πολύ και  τη μέση της μέσης σας.
  • Τα φορέματα και οι κορυφές χωρίς στράπλες είναι φοβερά να φορούν.
Κάτω μέρος
  • Ψάξτε για φούστες που προσθέτουν όγκο στα ισχία. Εκείνοι με τολμηρές εκτυπώσεις, γραμμές Α, ογκώδεις μαξιλαροθήκες και στυλ γοργόνα θα λειτουργήσουν καλύτερα για το σχήμα του σώματος Αντιστρεπτέων Τριγώνων.
  • Τα παντελόνια όπως το capri, το bootleg, το stretchable type, το φορτίο και ακόμη και το jodhpur, το harem και το jogger παντελόνι συνιστώνται ιδιαίτερα.
  • Κάλτσες, διακοσμητικά, τσέπες, κωνικές και ντυμένες και άλλες λεπτομέρειες για παντελόνια ή φούστες που μπορούν να κάνουν τους γοφούς σας να φαίνονται ευρύτερα.
  • Το κλειδί είναι πάντα να επιλέξετε παντελόνια και φούστες που προσθέτουν βάρος στο κάτω μέρος του σώματός σας. Τα υλικά, τα χρώματα και τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο.

Ντύνοντας τη μορφή του σώματος τoυ μήλου





  • Το κλειδί είναι να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση της μέσης, να επισημάνετε τη διάσπαση σας και να δημιουργήσετε τρομερές κάθετες γραμμές.
  • Επενδύστε σε V-λαιμούς, μπλουζάκια με κουμπιά και πόλο  που εφιστούν την προσοχή στην προτομή και το λαιμό σας καθώς επιμηκύνουν το λαιμό σας, τραβώντας την προσοχή από την κοιλιά σας.
  • V-διαμορφωμένες κοστούμια και σακάκια πρέπει να έχουν στο ντουλάπι σας.
  • Ψάξτε για χαριτωμένες πιέτες που καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή της κοιλιάς και τελειώνουν ακριβώς κάτω από το οστό του ισχίου.
  • Όταν πρόκειται για πουκάμισα, ψάξτε για εκείνοα που είναι σφιχτά ακριβώς κάτω από την περιοχή προτομής και στη συνέχεια να βγουν έξω. Το υλικό πρέπει να έχει παχύτερη υφή που δεν προσκολλάται τόσο πολύ στο δέρμα.
Κάτω μέρος
  • Φωτιζόμενα και ίσια παντελόνια είναι μια συνιστώμενη επένδυση για το σχήμα του σώματος της Apple.
  • Επιλέξτε παντελόνια που είναι ψηλά, δημιουργώντας μια μεγάλη σιλουέτα.
  • Αποφύγετε τις πτυχές όταν επιλέγετε τα παντελόνια σας. Για τα τζιν, μείνετε μακριά από εκείνους με φερμουάρ ή κουμπιά μπροστά που μπορούν να προσθέσουν όγκο στο midriff σας. Ένα τζιν παντελόνι συνιστάται ιδιαίτερα αντί ειδικά εκείνων που έχουν φερμουάρ στο πλάι.
  • Κατά την επιλογή του υλικού, αποφύγετε εκείνες που είναι σφιχτά τοποθετημένες και κολλημένες.
  • Οι φούστες με το γόνατο θα ενισχύσουν το σχήμα του αμαξώματος της Apple. Βεβαιωθείτε ότι το φερμουάρ θα είναι επίσης στο πλευρικό μέρος για να αποφευχθεί η προσθήκη χύμα στο στομάχι σας.

Ντύνοντας για το σώμα του αχλαδιού

  • Ψάξτε για κορυφές που προσθέτουν στον ώμο σας και την περιοχή προτομής. Αυτό είναι το μυστικό για να εκτρέψετε την προσοχή από το κάτω σώμα σας.
  • Επενδύστε στις κορυφές που είναι λαμπερές και τολμηρές. Επίσης, επιλέξτε αυτές που έχουν τολμηρές και πολύχρωμες εκτυπώσεις.
  • Επιλέξτε κορυφές που διευρύνουν τους ώμους και επισημάνετε την περιοχή προτομής. Οι φαρδιές λαιμόδες όπως οι λαιμοί, τα διακοσμημένα ντεκολτέ, όπως οι λαιμόκοκκοι και οι λαιμοί V είναι τέλειες επιλογές για να δώσουν την ψευδαίσθηση για μεγαλύτερο λαιμό και για να διευρύνουν οπτικά τους ώμους σας. Όταν αγοράζετε ένα σφιχτό πουκάμισο, βεβαιωθείτε ότι θα τονίσει τους ώμους και τη μέση της μέσης.
  • Εάν πρόκειται για ένα χαλαρό πουκάμισο, βεβαιωθείτε ότι είναι λίγο μακρύ, ώστε να καλύψει τους γοφούς.
  • Υπάρχουν κορυφές και σακάκια που είναι γεμισμένα στους ώμους. παραδείγματα είναι τα στρατιωτικά σακάκια, ένας καλός τρόπος για να τονίσουμε τους ώμους. 
Κάτω μέρος
  • Ακριβώς όπως το σχήμα της Apple, πηγαίνετε για παντελόνια που είναι φουσκωμένα ή ίσια. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κάτω μισό με πλήρη ένταση μέχρι το τέλος.
  • Τα skinny τζιν απλά δίνουν έμφαση στους γοφούς και τονίζουν τα στενά πόδια.
  • Αποφύγετε τις φούστες που είναι ογκώδεις όπως οι πλήρεις φούστες καθώς προσθέτουν βάρος στο ισχίο σας, καθιστώντας το να φαίνεται μεγαλύτερο.
  • Να είστε προσεκτικοί με το εξωραϊσμό και τα στολίδια επίσης. Μείνετε μακριά από εκείνους με πολλές πούλιες, πλαϊνές τσέπες, γόβες και κορδόνια. Επιλέξτε φούστες που είναι γόνατο καθώς επιμηκύνονται τα πόδια σας.

Ντύνοντας το σχήμα της κλεψύδρας
 Μπλουζα
  • Το κόλπο εδώ είναι να ακολουθήσετε τις καμπύλες σας αντί να το κρύψετε. Ψάξτε για προσαρμοσμένα και μορφοποιημένα ρούχα, ειδικά αυτά που τονίζουν τη μέση.
  • Οι στρογγυλεμένες ντεκολτέ είναι εξαιρετικές, έτσι είναι και οι V-λαιμοί.
  • Εάν είστε busty, αποφύγετε τις φαρδιές κορυφές και τις ρόδες, καθώς θα κάνουν το άνω μέρος του σώματός σας να φαίνεται βαρύ, ειδικά αν είστε μικρά.
  • Μην πηγαίνετε με υφάσματα που είναι σκληρά, υφή και παχιά καθώς κρύβουν τις φυσικές καμπύλες σας.
  • Αποφύγετε τις διακοσμήσεις όπως τα τόξα, τα μανίκια, τα διακοσμητικά και άλλες διακοσμήσεις που προσθέτουν όγκο στην περιοχή προτομής σας.
  • Πηγαίνετε για τα μαλακά υφάσματα όπως τα πουλόβερ και τα πλεκτά που αγκαλιάζουν το σώμα, τα φανελάκια, τα βαμβακερά, το μετάξι και ακόμη και τα ελαστικά υλικά εάν έχετε ένα επίπεδο στομάχι.
  • Περιτύλιγμα φορέματα, στράπλες φορέματα και φορέματα με γραμμές αυτοκρατορίας θα είναι οι καλύτερες επιλογές για την κλεψύδρα σχήμα.
  • Σιγουρευτείτε ότι ψάχνετε για κορυφές που θα τελειώσουν από τη μέση σας για να δώσετε έμφαση σε αυτές τις θηλυκές καμπύλες.
Κάτω μέρος
  • Τα παντελόνια δεν πρέπει να έχουν πτυχές, επιπλέον τσέπες και άλλα διακοσμητικά που προσθέτουν όγκο στα ισχία.
  • Πηγαίνετε για παντελόνια που είναι φαρδιά πόδια, ελαφρώς ξεφλουδισμένα, εκτοξευμένα και ίσια. Αποφύγετε τα παντελόνια που είναι ογκώδη, όπως τα φαρδιά παντελόνια καθώς πηγαίνουν ενάντια στη θηλυκή φιγούρα σας.
  • Για να δώσετε μια ψευδαίσθηση για τα μακρύτερα πόδια, επιλέξτε τα μέσα ή ψηλά παντελόνια που τέμνονται τέλεια στην κοιλιά σας.
  • Τα αδύνατα και λεπτή τζιν μπορούν να λειτουργήσουν καλά, αν και βεβαιωθείτε ότι τα εξισορροπείτε με τη σωστή κορυφή και φορούν ψηλά τακούνια για να επιμηκύνετε τα πόδια.
  • Όταν επιλέγετε τα σορτς, αποφύγετε τις ίσες περικοπές. Επιλέξτε ψηλά με ελαστική μέση.
  • Η υψηλή εμφάνιση φαίνεται υπέροχη όταν έχετε σχήμα σχήματος κλεψύδρα. Θα πρέπει να έχετε μια σειρά από ψηλές φούστες, κομμένα μολύβια, πλήρες κύκλο και γραμμές A για να τονίζουν τους γοφούς σας. Αποφύγετε πάρα πολύ λεπτομέρειες, διότι κάνουν τους γοφούς σας να φαίνονται ευρύτερα.

Ντύσιμο για το σχήμα του σώματος ορθογωνίου

  • Αυτό είναι να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της μέσης, έτσι ζώνη κάνει τη μαγεία για αυτό το είδος του πλαισίου. Πρέπει να επενδύσετε με πολλές ζώνες μέσης.
  • Έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για κορυφές. Ψάξτε για κορυφές με πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως αυτές με μανίκια, τόξα, σλιπ, κορδόνια, κορδόνια και μανίκια, διότι υπογραμμίζουν περισσότερο την περιοχή των μαστών και του ώμου, καθιστώντας τη μέση σας πιο λεπτή.
  • Οι περικοπές της αυτοκρατορίας, οι λαιμοί V, τα χαμηλά ντεκολτέ ή οι λαιμοί και άλλα λαιμό που ενισχύουν την προτομή που επιμηκύνουν το λαιμό θα πρέπει να είναι οι κορυφαίες σας επιλογές, δίνοντάς σας την ψευδαίσθηση μιας λεπτότερης μέσης.
  • Επενδύστε σε φορέματα και κορυφές, όπου το σχήμα που έχει φουσκώσει είναι στη μέση της μέσης σας ή λίγο κάτω από την προτομή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ωθήσετε την προτομή σας μεγαλύτερη, προσθέτοντας βάρος στο άνω μέρος του σώματος σας και δημιουργώντας απαλές καμπύλες.
  • Μην πηγαίνετε με άμορφα πουκάμισα και κορυφές καθώς απλώς θα δώσουν έμφαση στο ορθογώνιο πλαίσιο που προσπαθείτε να υπογραμμίζετε.
  • Κοιτάξτε αντ 'αυτού για χαλαρά υλικά και draping που δίνει απαλές καμπύλες.
  • Πηγαίνετε με ίσια στυλ που προσφέρουν μια κάθετη ψευδαίσθηση και στη συνέχεια λεπτομερώς με μια ζώνη ή ένα μεγάλο κομμάτι λαιμού.
  • Κρατήστε τη σιλουέτα σας αναλλοίωτη. Συνιστάται να προωθήσετε το αξεσουάρ αρκεί να κρατάτε την εμφάνιση της μέσης σας.
Κάτω μέρος
  • Το Bootleg και τα καυτά τζιν λειτουργούν καλά με αυτό το είδος σώματος.
  • Τα αδύνατα και λεπτή τζιν είναι επίσης ιδανικές επιλογές. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα τζιν θα αγκαλιάσουν τα ισχία σας τέλεια για να δημιουργήσετε καμπύλες.
  • Αυτές οι φούστες που προσθέτουν όγκο στους γοφούς φαίνονται εξαιρετικά για ορθογώνιο σχήμα σώματος.
  • Επενδύστε σε girly και flirty φούστες, καθώς και φορέματα που θα σας δώσουν το θηλυκό σχήμα.
  • Οι γραμμές A με πλευρικές ραφές, βολάν και στριμμένα, κλιμακωτές και ακόμη και φουσκωμένες φούστες είναι επίσης καταπληκτικές επιλογές για την τόνωση των γοφών. 

Αυτές είναι οι βασικές οδηγίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μπορέσετε να προσδιορίσετε ποιες είναι αυτές οι αναλογίες ή τα χαρακτηριστικά που πρέπει να εστιάσετε και να επισημάνετε για να δούμε το καλύτερο. Το ντύσιμο σύμφωνα με το σχήμα του σώματός σας δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε. στην πραγματικότητα, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να εμπλακείτε στον εαυτό σας με περισσότερες δυνατότητες ανάμειξης και αντιστοίχισης, μεγιστοποιώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Σας δίνει ακόμη την ευκαιρία να κατανοήσετε τον εαυτό σας περισσότερο, να είναι σε θέση να τονίσει την προσωπικότητά σας και να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας.

Όταν γνωρίζετε τις αναλογίες του σώματός σας και τον τύπο σώματος που έχετε, σας βοηθά να καμουφλάρετε εκείνα τα μέρη του σώματος που θέλετε να υποβαθμίσετε, να είστε σε θέση να ακολουθήσετε τις φυσικές καμπύλες σας και να δώσετε μια ισορροπημένη σιλουέτα.

Θυμηθείτε, αγαπώντας τον εαυτό σας μιλάει τον τόμο του τρόπου με τον εαυτό σας και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ντυθείτε. Αποφύγετε όσα χρειάζεστε για να εγκατασταθείτε με το ντύσιμο "ακριβώς εντάξει" επειδή είστε πολυάσχολος μαμά ή πραγματικά δεν έχετε χρόνο να ψάξετε για ρούχα. Ένας τρόπος για να αγαπάτε τον εαυτό σας είναι να γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σας μέσω των ρούχων που φοράτε. Δεν είναι μόνο να αποδεχθείτε ποιοι είστε, αλλά αυτό είναι περισσότερο για να γιορτάζετε τα υπέροχα πράγματα για εσάς. Έτσι αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει, αφήστε την εσωτερική λάμψη σας να ακτινοβολεί και να δείξετε αυτές τις υπέροχες καμπύλες μέσα από αποτελεσματικό σάλτσα εξουσίας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!