Υλικά για4 Άτομα
4 Κόκκινες Πιπεριές
6
Φέτες Μπέικον, ψιλοκομμένο
½ Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
8 Μεγάλα Αβγά
80ml Γάλα
200gr Φέτα, θρυμματισμένη
3 κ.σ. Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές
στη μέση, κατά μήκος, τις καθαρίζουμε
από τους σπόρους και τις τοποθετούμε
σε ένα ταψί.
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σωτάρουμε το μπέικον.
Μόλις είναι έτοιμο το αφαιρούμε και στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα.
Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα.
Προσθέτουμε τη φέτα, τον μαϊντανό, το μπέικον, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 35 περίπου λεπτά.
Σερβίρουμε τις πιπεριές ζεστές.
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σωτάρουμε το μπέικον.
Μόλις είναι έτοιμο το αφαιρούμε και στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα.
Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα.
Προσθέτουμε τη φέτα, τον μαϊντανό, το μπέικον, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 35 περίπου λεπτά.
Σερβίρουμε τις πιπεριές ζεστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.