Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Οδηγός ομορφιάς μετά τα 60




Παρόλο που το δέρμα είναι πιο ξηρό και εύθραυστο, μπορούμε να μειώσουμε τα σημάδια του χρόνου και να προστατευτούμε από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, του στρες και της γήρανσης, υιοθετώντας απλές καθημερινές αλλά απαραίτητες συνήθειες περιποίησης του προσώπου.
Η γήρανση του δέρματος και οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στα 60 και τα 80 είναι
ελάχιστες, πράγμα που σημαίνει ότι με μια εντατική περιποίηση της επιδερμίδας, μπορουμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας φρέσκο και λαμπερό για το υπόλοιπο της ζωής.
Χρησιμοποιήστε προϊόντα με αντιγηραντικά συστατικά, που ενυδατώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα, και καταπολεμούν τη χαλάρωση.
Σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας δραστηριότητας πρέπει να είνα η ήπια άσκηση, το περπάτημα ή το κολύμπι.
Τέλος, ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας, ταξιδέψτε, αισθανθείτε υπέροχα και απολαύστε τις χαρές της ζωής και την ωριμότητα, η οποία μην ξεχνάτε ότι γλυκαίνει τους ανθρώπους.
Tips
- Συνεχίστε την χρήση προϊόντων σύσφιξης και αναδόμησης της επιδερμίδας, όπως κρέμα ημέρας και νύχτας, χωρίς να ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού.
- Χρησιμοποιείτε καθημερινά μια συσφικτική και επανορθωτική κρέμα ματιών.
- Δεν ξεχνάμε ποτέ την χρήση αντιηλιακού.
- Προσέξτε τη διατροφή σας, μειώστε τα λιπαρά, λαμβάνετε καθημερινά την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου που χρειάζετε ο οργανισμός σας και σταματήστε το κάπνισμα.
- Φροντίστε να περπατάτε 20-30 λεπτά σε καθημερινή βάση, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, την ένταση και την πίεση σας ή γραφτείτε στο γυμναστηρίο της γειτονιάς σας, όπου θα σας υποδείξουν ειδικές ασκήσεις για μυική ενδυνάμωση και χτίσιμο οστικής πυκνότητας.
Στην ηλικία των 60 και άνω, οι άνδρες και οι γυναίκες της εποχής μας ζουν πλέον μια ζωή γεμάτη δραστηριότητες.

πηγή:http://www.antigiransi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!