Υλικά
700 γραμμάρια σουπιές
2 κιλά σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
700 γραμμάρια σουπιές
2 κιλά σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
1/2 φλυτζάνι του τσ. ελαιόλαδο
1/2 κρασοπότηρο κρασί κόκκινο
1 κουταλιά πελτέ
1 ντομάτα μεγάλη ψιλοκομμένη.
1 κρεμμύδι ξερό
1 ποτήρι νερό
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρω στο λάδι τις σουπιές και σβήνω με το κρασί μόλις εξατμιστεί σοτάρω το κρεμμύδι λίγο να γυαλίσει τον πελτέ τη ντομάτα αλάτι πιπέρι δυόσμο και το νερό.
Χαμηλώνω και βράζω 20 λεπτά προσθέτω και το σπανάκι και βράζω αλλά 20 λεπτά σύνολο 40 λεπτά μαγείρεμα να δέσει η σάλτσα και …έτοιμο !!!
Σοτάρω στο λάδι τις σουπιές και σβήνω με το κρασί μόλις εξατμιστεί σοτάρω το κρεμμύδι λίγο να γυαλίσει τον πελτέ τη ντομάτα αλάτι πιπέρι δυόσμο και το νερό.
Χαμηλώνω και βράζω 20 λεπτά προσθέτω και το σπανάκι και βράζω αλλά 20 λεπτά σύνολο 40 λεπτά μαγείρεμα να δέσει η σάλτσα και …έτοιμο !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.