Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Νέα δράση από το ΑVAAZ


Σταματήστε να πουλάτε όπλα στην Τουρκία!
Τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στη Συρία. Στο πέρασμά τους σκοτώνουν παιδιά και ξεριζώνουν χιλιάδες οικογένειες απ΄ τα σπίτια τους.

Αλλά αν κινηθούμε γρήγορα και μαζικά, μπορούμε να βοηθήσουμε.


Ήδη οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στην Τουρκία, και ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες αναστέλλουν τις πωλήσεις όπλων. Αλλά δεν φτάνει. Για να σταματήσουν οι επιθέσεις πρέπει να εντείνουμε την πίεση.

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ θα συνεδριάσει αυτή τη βδομάδα και η ΕΕ αμέσως μετά.

Βοήθησε να τους στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Σταματήστε να πουλάτε όπλα στην Τουρκία και ξεκινήστε επείγουσες διαπραγματεύσεις για την αποκατάσταση της ειρήνης. Όταν το ψήφισμα γίνει τεράστιο, το Avaaz θα τρέξει δημοσκοπήσεις για να δείξουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει αυτό το αίτημα, τραβώντας την προσοχή των μέσων ενημέρωσης σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτωβρίου 2019

"Προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και όλα τα κράτη που πουλάνε όπλα στην Τουρκία:
Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, θορυβημένοι από τις βιαιοπραγίες στη Βορειοανατολική Συρία, σας καλούμε να σταματήσετε αμέσως όλες τις εξαγωγές όπλων προς στην Τουρκία. Επίσης ζητάμε να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να επιτευχθεί άμεση παύση του πυρός και να ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαδικασίες με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων πλευρών."Μπείτε εδώ για να υπογράψετε:https://secure.avaaz.org/campaign/el/stop_the_syrian_bombs_loc/?fMwPobb&fbogname=eliana&fbclid=IwAR3XaawYqLzM5--7yKMWGVETqmgvPuuRvnPNgrn2GMZ93R3HlUKKmza1DQY

(Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!