Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Η μέθοδος της 5' γυμναστικής του γιατρού Τoshiki Fukutsudzi


Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είμουν σίγουρη γι αυτό όταν το διάβασα σε ένα ξένο site για πρώτη φορά. Ομως έχει περάσει καιρός, και παρακολουθώντας τα σχόλια όσων το εφάρμοσαν -ευνοϊκά τα περισσότερα- αποφάσισα να το δοκιμάσω κι εγώ. Θέλει πολύ λίγη προσπάθεια, είναι γρήγορο και κυρίως δεν χρειάζεται εξοπλισμό που θα πρέπει να αγοραστεί.

Ο T  ' είναι ένας Ιάπωνας γιατρός που ειδικεύεται στην θεραπεία ασθενών με
προβλήματα μέσης. Ανέπτυξε λοιπόν αυτήν την μέθοδο για την πρόληψη της κακής στάσης του σώματος. Η μέθοδος έγινε διάσημη στην χώρα του και κέρδισε την παγκόσμια προσοχή όταν το σχετικό βιβλίο του πούλησε κοντά 6 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ασία.

Η άσκηση, απαιτεί μόνο 5' την ημέρα.  Και μετά από την δημοτικότητα που έχει αρχίσει να αποκτάει και στην χώρα μας, αποφάσισα να την δοκιμάσω. Από ότι ισχυρίζονται αυτοί που την δοκίμασαν, σε λιγότερο από 30 ημέρες, θα τονωθούν οι μυς, θα γίνει λεπτότερη η μέση, ενώ θα ενισχυθεί και η πλάτη. (Εάν μπορέσουμε, λέει, να την κάνουμε 3 φορές την ημέρα, ακόμα καλύτερα.)
                                                                                                           
Εννοείται ότι εάν έχετε προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, θα πρέπει να πάρετε την γνώμη του γιατρού σας, πριν  ξεκινήσετε

TIPS : Προσοχή στον τρόπο που σηκώνεστε μετά την άσκηση. Οχι απότομα. Φέρνετε σιγά τα χέρια στα πλάγια του κορμού. Λυγίζετε τα γόνατα. Γυρνάτε στο πλάϊ το σώμα, και σηκώνεστε σιγά σιγά.

Παρακολουθείστε το βιντεάκι και ..καλή επιτυχία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!