Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Αξιολάτρευτο ζευγάρι ηλικιωμένων τραγουδάει από τον καναπέ του στην καραντίνα και γίνεται viral


Πάνω από 1 εκατ. προβολών συγκέντρωσε το βίντεο του 86χρονου Rex Taylor και της 83χρονης συζύγου του, Selina που μένουν σπίτι και διασκεδάζουν με το δικό τους τρόπο.


Ένα πραγματικά αξιολάτρευτο ζευγάρι ηλικιωμένων έγινε viral εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό, γιατί τραγούδησε τη δική του εκδοχή στο “We’ll Meet Again” της Vera Lynn από τον
καναπέ του.

Ο 86χρονος Rex Taylor φροντίζει την 83χρονη σύζυγό του, Selina που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και μαζί παραμένουν απομονωμένοι στο σπίτι τους στο Ripley του Derbyshire εδώ και δύο εβδομάδες, ακολουθώντας τις βρετανικές κυβερνητικές οδηγίες.
Μέσα σε λίγες ημέρες, το βίντεο που δημοσίευσε ο Rex Taylor έγινε viral σχεδόν από το πουθενά ξεπερνώντας τις 1 εκατ. θεάσεις. Οι δυο τους, πριν συνταξιοδοτηθούν το 1995, διατηρούσαν ένα κατάστημα DIY, ενώ στην παρούσα φάση εκείνος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα της γυναίκας του.
«Ήταν απλώς λίγη διασκέδαση, πραγματικά, καθόμασταν εδώ και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο ότι δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είμαστε τόσο άσχημα. […] Θα βγούμε από αυτό και ο κόσμος θα είναι ένα καλύτερο μέρος, δυστυχώς θα έχουμε χάσει ανθρώπους, κάτι που είναι πολύ λυπηρό», δήλωσε σχετικά ο Taylor.
Το ζευγάρι που έχει τρία παιδιά, 11 εγγόνια και 6 δισέγγονα σκοπεύει στο εξής να δημοσιεύει τις… διασκευές του κάθε εβδομάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!