Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Κάμερον Ντίαζ: "Η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι".. Η 49χρονη Κάμερον Ντίαζ, "γυρίζει την πλάτη" στα πρότυπα ομορφιάς μετά την αποχώρησή της από το Χόλιγουντ και είναι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ.

 





 "Είναι μια παγίδα της κοινωνίας μας - Είναι δύσκολο να μην κρίνεις τον εαυτό σου ανάλογα με τα πρότυπα ομορφιάς που σου επιβάλλουν"

Η 49χρονη Κάμερον Ντίαζ, "γυρίζει την πλάτη" στα πρότυπα ομορφιάς μετά την αποχώρησή της από το Χόλιγουντ και είναι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ.

Ήταν κάποτε ένα "it" κορίτσι του Χόλιγουντ, μια από τις πιο διάσημες και όμορφες ηθοποιούς που θάμπωνε με τις εμφανίσεις της.

Κάμερον Ντίαζ: "Η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι - Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου"

Ωστόσο, στα 49 της, αντί να τρέχει για να αποφύγει τα σημάδια του χρόνου πάνω της, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν του δίνει καμία σημασία.

Η ίδια αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη λάμψη της ζωής των διασημοτήτων πριν από σχεδόν μια δεκαετία, εγκαταλείποντας τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς.

Σήμερα, η 49χρονη αποκαλύπτει ότι σπάνια σκέφτεται πια την εμφάνισή της και "ποτέ" δεν πλένει το πρόσωπό της - παρά το γεγονός ότι έχει ένα "δισεκατομμύριο" προϊόντα προσωπικής περιποίησης στο σπίτι της.

Ζει απελευθερωμένη και χωρίς καμία πίεση από τα πρότυπα ομορφιάς

Η Ντίαζ μίλησε για το πόσο απελευθερωτική είναι η ζωή της τώρα που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας σε μια νέα συνέντευξη σε podcast του BBC. Η Κάμερον αποκάλεσε τη γοητεία του Χόλιγουντ "μεγάλη παγίδα" από την οποία ξέφυγε μετά τον γάμο της με τον Μπέντζι Μάντεν το 2015.

"Είναι μια παγίδα της κοινωνίας μας, το τι εκτιμούμε και τι πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό". 'Κοίτα. Αν είναι σημαντικό για σένα, δεν πειράζει".

Η Ντίαζ φέρεται να έχει απορρίψει προσφορές για δουλειές αξίας σχεδόν 100 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την αποχώρησή της από το Χόλιγουντ, αλλά δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει.

"Είμαι απολύτως θύμα όλων των κοινωνικών αντικειμενοποιήσεων και εκμεταλλεύσεων τις οποίες υφίστανται οι γυναίκες", είπε. "Τα έχω αγοράσει όλα η ίδια στο παρελθόν".

Cameron Diaz

"Είναι δύσκολο να μην το κάνεις, είναι δύσκολο να μην κοιτάς τον εαυτό σου και να μην κρίνεις τον εαυτό σου ανάλογα με τα πρότυπα ομορφιάς, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που έχω καταφέρει, τα τελευταία οκτώ χρόνια - είμαι άγρια, είμαι σαν ένα άγριο ζώο, είμαι θηρίο".

Η ίδια έχει καταφέρει να δίνει όσο λιγότερη έμφαση γίνεται στην εμφάνισή της.

"Δεν με νοιάζει", είπε ειρωνικά η Κάμερον. "Κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι σε καθημερινή βάση… όπως ίσως και κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι το πώς φαίνομαι".

"Όχι, όχι, κυριολεκτικά δεν κάνω τίποτα. Μου αρέσει να μην πλένω ποτέ το πρόσωπό μου", συνέχισε, προσθέτοντας ότι έχει "ένα δισεκατομμύριο προϊόντα" που απλά μαζεύουν σκόνη στα ράφια της.



"Δύο φορές το μήνα, αν είμαι τυχερή, λέω: "Ας βάλω αυτό το προϊόν. Μια φορά φτάνει σωστά;" Αυτό είναι το μόνο που έχω να κάνω; Απλώς δεν βάζω σε αυτό το σημείο την ενέργειά μου."

Η προτεραιότητά της τώρα, καθώς ετοιμάζεται να κλείσει τα 50 είναι να "μείνει δυνατή".


Η Κάμερον Ντίαζ, είναι μητέρα μιας κόρης που απέκτησε στα 47 της και όπως η ίδια έχει πει, είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει στη ζωή της.


Κάμερον Ντίαζ: "Η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι - Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου" - εικόνα 5

Κάμερον Ντίαζ για τη μητρότητα στα 47 της: Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί

Κάμερον Ντίαζ - Ντρου Μπάριμορ: Έδειξαν τις ρυτίδες τους και αποθεώθηκαν

Πριν από λίγο καιρό, η Ντρου Μπάριμορ, 46 ετών και η Κάμερον Ντίαζ, 49 ετών, γνώρισαν την αποθέωση στα social media από τους θαυμαστές τους και τους διάσημους φίλους τους επειδή δημοσίευσαν μια φωτογραφία τους χωρίς ρετούς και φίλτρα.

Οι δυο γυναίκες δημοσίευσαν ένα φυσικό στιγμιότυπο όπου έδειξαν ότι μεγαλώνουν φυσιολογικά.

Οι συμπρωταγωνίστριες των Άγγελων του Τσάρλι, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των ταινιών και έχουν μείνει καλές φίλες.


Οι ηθοποιοί έγιναν στενές φίλες στις ταινίες των αγγέλων του Τσάρλι το 2000 και το 2003 μαζί με τη Λούσι Λιού, και συνεχίζουν κάνουν παρέα μεταξύ τους.

Drew Barrymore



Η Μπάριμορ, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή "Drew Barrymore Show" δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ντίαζ και έγραψε στη λεζάντα: "Bestie hour with my bestie poo poo !!"

diaz

Αν και οι δύο φορούσαν μακιγιάζ, η φωτογραφία έδειχνε τις ρυτίδες τους και δέρμα τους χωρίς φίλτρα και αυτό ήταν κάτι που οι θαυμαστές τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, την ώρα που οι περισσότερες σταρ του Χόλιγουντ προβάλλουν μια ψεύτικη εικόνα.

Διάσημα ονόματα, μεταξύ των οποίων η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Κρίστεν Μπελ, σχολίασαν τη φωτογραφία, εκτός από τη λατρεία των θαυμαστών.

"Ομορφιά χωρίς φίλτρα και ρετούς, αυτό χρειάζονται περισσότερο τα κοινωνικά μέσα", έγραψε ένας follower, ενώ ένας άλλος είπε: "Αγαπάτε και αγκαλιάζετε την ηλικία σας με χάρη".

πηγή:https://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!