Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Το δωρεάν Ελληνικό βιβλίο στο διαδίκτυο δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Δείτε έξι ιστοσελίδες που ειδικεύονται σε αυτό.

 




Η αλήθεια είναι ότι σαν λαός δεν έχουμε την φήμη των χρηστών του ebook. Πόσο μάλλον του audiobook. Όχι ότι δεν διαβάζουμε. Κάθε άλλο μάλιστα, αλλά ο Έλληνας ακόμα προτιμάει το χαρτί.

Γιαυτό και δεν έχουμε αναπτυγμένες ψηφιακές βιβλιοθήκες. Παρόλα αυτά, αν ενδιαφέρεστε είτε να διαβάσετε, είτε να ακούσετε, από ένα μυθιστόρημα μέχρι ένα εξειδικευμένο τεχνικό βιβλίο, δείτε τις παρακάτω έξι ιστοσελίδες που θα σας προσφέρουν ατελείωτες ώρες δωρεάν ψυχαγωγίας.

Από την άλλη αν βρεθείτε στις διακοπές σας χωρίς ένα βιβλίο στα χέρια, μπείτε στον οδηγό μας με τα καλύτερα ελληνικά sites με δωρεάν βιβλία (ebooks), αλλά και audiobooks, όλα στα Ελληνικά, και φέρτε το βιβλιοπωλείο στην παραλία σας. Άλλωστε, δεν θα σας κοστίσει τίποτα.

Για την ιστορία, ψάχνοντας και εμείς στο διαδίκτυο για να φτιάξουμε αυτό το άρθρο, στην αρχή κρατάγαμε μικρό καλάθι. Όμως γρήγορα διαπιστώσαμε ότι τα πράγματα έχουν εξελιχθεί θεαματικά πολύ. Εκτός ότι βρήκαμε αρκετές ιστοσελίδες με τέτοιου είδους περιεχόμενο, βρήκαμε και την δυνατότητα να ανεβάσουμε και να διανείμουμε τα δικά μας βιβλία με ή χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Πάμε να δούμε τις ιστοσελίδες.

Διαβάστε περισσότερα  εδώ: https://iguru.gr/dorean-ebook-kai-audiobook-sta-ellinika/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!