Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

«Εάν δεν τα καταφέρετε στα 20 και τα 30 μπορείτε στα 40 και τα 50 ή και τα 80»: Η ιστορία της ζωγράφου Grandma Moses που γίνεται έμπνευση για όλες τις γυναίκεςΕνα video από το forum του Forbes για τις γυναίκες το 2017 ήρθε ξανά στη δημοσιότητα και φαίνεται να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητό, ιδίως από τις γυναίκες, μιας και τις παροτρύνει να μην τα παρατούν.

Η δικαστής Judith Sheindlin, η οποία έγινε πολύ γνωστή στις ΗΠΑ μέσα από το show Judge Judy, που προβαλλόταν για 25 συνεχόμενα έτη, στην ομιλία της στο Forum είχε πει: "Εάν δεν τα καταφέρατε στα 20, μπορείτε να τα καταφέρετε στα 30 και αν δεν τα καταφέρετε στα 30 μπορείτε να τα καταφέρετε στα 40, και αν δεν τα καταφέρετε στα 40 μπορείτε να τα καταφέρετε στα 50. Να θυμάστε πάντα την Grandma Moses, ξέρετε ποια είναι; Ήταν ζωγράφος, ξεκίνησε να ζωγραφίζει στα 80 και είναι μια από τις πιο παραγωγικές ζωγράφους του τελευταίου αιώνα! Ποτέ δεν είναι αργά! Οπότε να το διασκεδάζετε! Αυτό είναι που μετράει!!"

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.marieclaire.gr/art-lifestyle/body-mind/ean-den-ta-kataferete-sta-20-ke-ta-30-borite-sta-40-ke-ta-50-i-ke-ta-80-i-istoria-tis-zografou-pou-ginete-empnefsi-gia-oles-tis-ginekes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!