Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Χρόνια σου πολλά άγγελέ μου!



Σου εύχομαι γιόκα μου, κάθε μέρα σου που ξημερώνει να είναι ένα ταξίδι σε μια ολοκαίνουργια,υπέροχη ζωή..

Νάναι ο κόσμος σου αγάπη μου σε κάθε σου βήμα, γεμάτος μαγεία κι εκπλήξεις, κάθε στιγμή..

Η καρδιά σου να δέχεται και να δίνει την Αγάπη απλόχερα, να την αφήνεις
ελεύθερη από φόβους και αγωνίες να πλημμυρίζει ελπίδα και φως...

Να 'χεις φίλους γύρω σου αγαπημένους, αδέλφια που θα επιλέξεις εσύ, παρέες
που θα φωτίζουν την καθημερινότητά σου και συντροφιά  θα αντιμετωπίζετε τις υπέροχες προκλήσεις της ζωής... Γιατί η ζωή, η χαρά και η γνώση, μόνο όταν τις μοιράζεσαι, αξίζουν..

Ξέρω ότι λατρεύεις αυτό που κάνεις, ότι κάνεις αυτό για το οποίο γεννήθηκες, και είμαι ευγνώμων γι αυτό. Και ξέρω  ότι έχεις μέσα σου αστείρευτο πάθος και δύναμη για να τα καταφέρεις  όσες δυσκολίες κι αν συναντήσεις, όσο ζόρικα κι αν είναι τα πράγματα  κάποιες φορές. Και ξέρεις κάτι; Εχω την υποψία, ότι έτσι σου αρέσει περισσότερο! Οι προκλήσεις πάντα είναι ένα βήμα για σένα, για να πηγαίνεις πιο πάνω, να μαθαίνεις τα όριά σου. Και πραγματικά σε θαυμάζω γι αυτό..

Κάτι ακόμη, καρδούλα μου. Μη σταματήσεις ποτέ να γελάς, μ' αυτό το υπέροχο γεμάτο γέλιο, που λατρεύω να το ακούω. Γιατί μου λέει ότι ξέρεις να ζεις, ότι ξέρεις να αφήνεσαι στις στιγμές, ότι σου αρέσει η ζωή και την ευχαριστιέσαι μέχρι το μεδούλι της. Ετσι να 'σαι πάντα! Ερωτευμένος με την υπέροχη περιπέτεια της ζωής, να αντλείς χαρά και δύναμη από αυτήν, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να καταφύγεις σε ψεύτικους κόσμους..  Είτε για να "χαρείς" είτε για να "στηριχτείς"..

Να 'ναι η ψυχή σου γεμάτη Φως, Καλοσύνη, Χαρά, Αγάπη, Δημιουργία, Ζωή. Σήμερα και πάντα. Για πάντα.

Σε αγαπάω. 
Η Ελιάνα σου 😉  

(Ο Μπάμπης, δεν με είπε πρώτη φορά μαμά. Με είπε "Ελιάνα" και έτσι έμεινα! Και το λατρεύω 💓)

On Pinterest!

On Instagram!