Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πρόγραμμα παραμονών Πάσχα, του σωτηρίου έτους 2019

 


Παρασκευή 9μμ-1πμ:πρόβα το θεατρικό.Επιστροφή στο σπίτι 2παρά, ύπνος 3..(δεν θέλω σχόλια,διάβαζα ).

Εγερτήριο 5.30(αναχώρηση guest). Δεν ξανακοιμάσαι μετά!Προετοιμασία χώρου για τους αυριανούς φιλοξενούμενους. Καφές. Γυμναστική ( για τον συγκλονιιιστικό χρόνο των 3'. Τόσο άντεξα "σανίδα" και μετά βρόντηξα με την γλώσσα έξω, χάμω..).

Ενα ντουζάκι, το καλάθι μου στον ώμο για τον δρόμο, και δρόμο για λαική. Ψώνια της Κυριακής του Πάσχα. Και μην ακούσω σχόλια του τύπου είναι νωρίς! Αμα τα ζαρζαβάτια στεγνώσουν καλά, κρατάνε μια χαρά και 10 μέρες. Και γλυτώνεις το πάστωμα της τελευταίας μέρας που γίνεται το έλα να δεις...

Συνεχίζουμε την μικρή πικρή μας ιστορία. Επιστροφή στο σπίτι, πλύσιμο και ταχτοποίημα τα ψώνια, προετοιμασία της ζύμης για το φύλλο της αυριανής πρασοτυρόπιττας, και μια και είμαι στην κουζίνα, ρίχνω κι ένα πρασόρυζο να γίνεται για το μεσημέρι. Η ώρα έχει πάει 12. Κομπλέ (που λέμε κι εμείς τα νιάτα).Γράφω δυό γραμμές, και μετά θα πάρω στα χέρια μου τους Πέρσες. Οχι τους αληθινούς, τους άλλους του χαρτιού. Θα κάτσω να κάνω μια επανάληψη τον ρόλο. Και μετά, θα φάω.

Και μετά εκεί κατά τις 4 θα φύγω, γιατί 4.30 με 8.30 έχουμε πρόβα.

Και μετά θα γυρίσω και θα ετοιμαστώ γιατί έχουμε σουρπρίζ πάρτυ σε μια φίλη για τα γενέθλειά της. Κλείνει τα 55. Και λαχταράει να έρθει η ώρα για να πάρει την σύνταξή της και να κάάάάθεται..... Αν κρίνω από το ότι μοιάζουμε πολύ (έχουμε τον ακάθιστο και οι δυό μας..) μάλλον το κόβω ότι σαν και μένα θα καταλήξει.

Α, ναι, τώρα που είπα εμένα. Καλέ! Για μένα λέγαμε!

Λοιπον, κάποια στιγμή,ελπίζω όχι πολύ πρωινή ώρα, θα γυρίσω σπίτι. Και θα πέσω για ύπνο.

Και θα ξυπνήσω, την δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Αν έχω χορτάσει ύπνο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!