Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Επειδή... κάθε στιγμή στην ζωή σου, μπορεί να ανακαλύψεις και να ζήσεις μια μεγάλη αγάπη...



Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ένα κειμενάκι που έγραψα για το πρόγραμμα του Θεατρικού, όπως μου ζητήθηκε από τον Κώστα. Ο Κώστας είναι ο "αγγελιοφόρος" στην παράστασή μας, ο "άγγελος" όπως τον λέμε πια, και σ' αυτόν και στον σκηνοθέτη μας τον Γιώργο τον Μπουντούρη  χρωστάω το ότι συμμετέχω και ζω αυτήν την στιγμή αυτήν την μοναδική εμπειρία. 
Ετσι λοιπόν, με λίγα λόγια, μιλάω γι αυτήν την πρώτη μου φορά στο  θέατρο. Που ακόμη κι αν πρόκειται να είναι μοναδική, δεν θα με πειράξει. Θα είμαι απόλυτα ευτυχισμένη, απλά και μόνο γιατί έστω και για μια φορά, το έζησα!

"Συμμετοχή σε παράσταση θεατρική: ένας κόσμος μαγικός όπου μπαίνεις και αφήνεις πίσω σου τα πάντα. Από μέσα σου βλέπεις να φανερώνεται μια πλευρά του εαυτού σου που μάλλον δεν θα σου δινόταν η ευκαιρία να ανακαλύψεις ποτέ,αλλιώς... Με ένα ελάχιστο τίμημα να μπορείς να γίνεις τα πάντα, να “ταξιδέψεις”παντού στον χώρο και στον χρόνο, να ζήσεις κάθε τι απλά περνώντας από την άλλη μεριά του καθρέφτη... Θέατρο..αλχημεία και καθαρή μαγεία! Λύτρωση από την καθημερινότητα, απελευθέρωση από τον ίδιο σου τον εαυτό, ανακάλυψη των ορίων σου, ελευθερία να είσαι οποιοσδήποτε χωρίς  ενοχές και ποινές..Είμαι ευγνώμων για το δώρο που μου δόθηκε. Γιώργο, Κώστα, ομάδα μας, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ"

Ελιάνα με 💓

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!