Στο πρωινό με τυριά, με
μέλι, με μαρμελάδα, όπως και να φαγωθούν…
τρώγονται επίσης φτιάχνοντας σαντουιτσάκια
με αλλαντικά!
Υλικά:
1 ποτήρι γιαούρτι
3 κουταλάκια μπέκιν
3 κουταλάκια μπέκιν
2 αβγά
1/4 ποτηριού ηλιέλαιο
1 1/2 ποτήρι αλεύρι
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε
τα αβγά, το γιαούρτι, το μπέκιν, το αλάτι,
και το λάδι.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι
και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο με
ένα πινέλο.
Βάζουμε κουταλιές στο
τηγάνι πατάμε λίγο γιατί θα φουσκώσουν,
βρέχουμε κάθε φορά το κουτάλι για να
ξεκολλάει η ζύμη και να μπορούμε να
ακουμπάμε τη ζύμη στο τηγάνι.
Τηγανίζουμε σε μέτρια
φωτιά για να ψηθούν μέχρι μέσα, γυρίζουμε
1-2 φορές!!!
Τρώγονται ζεστά ή κρύα!
Τρώγονται ζεστά ή κρύα!
Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.