Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Λικέρ αμπαρόριζα


Υλικά
40 φύλλα αμπαρόριζας
1 λίτρο κόκκινο κρασί ημίγλυκο
400 γρ. ζάχαρη




Παρακολουθείστε εδώ το σχετικό βίντεο, όπου  παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους σας βοηθάμε βήμα - βήμα στην παρασκευή του λικέρ 😉
Κάμερα και σκηνοθεσία:  Μπάμπης Παπαδάκης.





Εκτέλεση

  • Βάζω όλα τα υλικά σε γυάλινο βάζο 2 λίτρων και τα αφήνω σε σκοτεινό μέρος για 7 ημέρες. 
  • Ανακατεύω κάθε μέρα με ξύλινη κουτάλα.
  • Την 8η μέρα σουρώνω σε μπουκάλι.
  • Το αφήνω στο ψυγείο ή έξω σε κάποιο ράφι (όχι μέσα σε ντουλάπι)
  • Σε 20 μέρες είναι έτοιμο.

  • Προσοχή: Οχι στον ήλιο! Χαλάει το κρασί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!