40 φύλλα αμπαρόριζας
1 λίτρο κόκκινο κρασί ημίγλυκο
400 γρ. ζάχαρη
Παρακολουθείστε εδώ το σχετικό βίντεο, όπου παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους σας βοηθάμε βήμα - βήμα στην παρασκευή του λικέρ 😉
Κάμερα και σκηνοθεσία: Μπάμπης Παπαδάκης.
Εκτέλεση
- Βάζω όλα τα υλικά σε γυάλινο βάζο 2 λίτρων και τα αφήνω σε σκοτεινό μέρος για 7 ημέρες.
- Ανακατεύω κάθε μέρα με ξύλινη κουτάλα.
- Την 8η μέρα σουρώνω σε μπουκάλι.
- Το αφήνω στο ψυγείο ή έξω σε κάποιο ράφι (όχι μέσα σε ντουλάπι)
- Σε 20 μέρες είναι έτοιμο.
- Προσοχή: Οχι στον ήλιο! Χαλάει το κρασί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.