Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

“Το ταξίδι της Μαρίας”: Το πιο εκπληκτικό βίντεο για τον αυτισμό μέσα από τα μάτια ενός αυτιστικού παιδιού!

 Ένα βίντεο, που παρουσιάζει τον αυτισμό με τον πιο όμορφο τρόπο! Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Η μοναδικότητα που έχουν τα αυτιστικά παιδιά περιγράφεται και ζωντανεύει στο παρακάτω βίντεο, το οποίο δημιούργησε ένας πατέρας που ζει τον αυτισμό στο σπίτι του.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να το δείτε, για να αντιληφθείτε και εσείς πόσο γλυκά και τρυφερά πλάσματα είναι τα παιδιά με αυτισμό. Είναι και αυτά παιδιά και χρειάζονται την αγάπη και τη στήριξή μας…

Για να αναπτυχθεί μια καλύτερη γνώση για τον αυτισμό στην κοινωνία, το Ίδρυμα Orange έχει δημιουργήσει ‘το ταξίδι της Μαρίας’, ένα σύντομο φιλμ από τον καλλιτέχνη Miguel Gallardo, πατέρα ενός κοριτσιού με αυτισμό.Το ταξίδι της Μαρίας είναι ένα μικρό ταξίδι στο εσωτερικό κόσμο μίας εφήβου που έχει αυτισμό, ένα ταξίδι γεμάτο χρώμα, αγάπη, δημιουργικότητα και γνησιότητα, που αρχίζει με την κατανόηση από τη μεριά των γονέων της οι οποίοι βλέπουν την κόρη τους να συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο, πριν πάρει την επιβεβαίωση της διάγνωσης: Αυτισμός .«Η Μαρία από την πρώτη στιγμή ήταν η χαρά του σπιτιού μας, αλλά δε μας πήρε πολύ να καταλάβουμε ότι κάτι συνέβαινε», ξεκινά την αφήγησή του ο μπαμπάς της Μαρίας. Ελληνικοί υπότιτλοι Μαριλένα Μαδεμτζή.

Με πληροφορίες από  omorfhzwh.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!