Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Iris Apfel: Οι πιο σοφές ατάκες της για την μόδα και το στυλ

 


"Μore is more and less is a bore”. Μια από τις ατάκες της Iris Apfel  που έχει χαρακτηρίσει το στυλ της εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα, συστήνει το 101χρονο style icon και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο γι αυτήν, δεδομένου ότι ξέρει να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. 

Αλλά αυτή η ατάκα, δεν είναι η μόνη σοφή που έχει πει στα πολλά χρόνια ζωής της. Η Iris Apfel έχει ζήσει χίλιες ζωές και, αν μη τι άλλο, αν πρέπει να εμπιστευτούμε κάποιον, τουλάχιστον για το στιλ μας, είναι αυτή. Οι εμπειρίες ζωής και η πολυετής καριέρα της στη μόδα, είναι αρκετοί λόγοι για να διαβάσουμε με προσοχή, αυτά που έχει πει η ιέρεια της μόδας.

Η αυτοδημιούργητη αυτή επιχειρηματίας, πρώην διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, σχεδιάστρια μόδας και style icon, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή για το over-the-top στιλ της αλλά και τη flamboyant προσωπικότητά της. Τρέφοντας μεγάλη αγάπη στα αξεσουάρ, κάτι το οποίο εκφράζει μέσω του over-accessorizing, είναι από τους ανθρώπους που πιστεύει ότι το στιλ και η έμπνευση μπορεί να προέλθει από παντού.

Σήμερα, λοιπόν, απολαμβάνουμε τους καρπούς της σοφίας της, μέσα από τις καλύτερες ατάκες της που αφορούν τη μόδα και το στιλ. Αφού τις διαβάσεις, θα δεις τη μόδα με άλλο μάτι.

Οι καλύτερες ατάκες της Iris Apfel για τη μόδα

 

«Αν χαθεί το κέφι από το ντύσιμο, τότε καλύτερα να πεθάνεις»

«Η μόδα είναι γκρι και βαρετή, τουλάχιστον ας διασκεδάζεις όταν ντύνεσαι»

«Όταν δεν ντύνεσαι σαν τους άλλους, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν τους άλλους» «Αν έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου και φοράς τα σωστά παπούτσια, μπορείς να τη γλιτώσεις απ’ όλα»

 «Το ωραίο προσωπικό στιλ σημαίνει τρομερή περιέργεια για τον εαυτό σου»

«Τα λεφτά δεν μπορούν να σου αγοράσουν στιλ. Είναι απλά ένστικτο»

«Δεν ντύνομαι για να με κοιτάξουν, ντύνομαι για τον εαυτό μου»

«Τα ρούχα δεν είναι ασήμαντα. Αν φτιαχτούν σωστά, μπορούν να είναι έργο τέχνης»

πηγή:https://www.ladylike.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!