Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ο αγώνας των 12 ζωδίων ενάντια στον χρόνο


Όλους μας τρομάζει η ιδέα ότι κάποια στιγμή θα γεμίσουμε ρυτίδες και θα γεράσουμε… Αν κάποιος πει το αντίθετο, σίγουρα θα ψεύδεται. Κανείς δε θέλει να αντικρίζει τον εαυτό του γερασμένο, να χάνει την ενεργητικότητά του και την όρεξη για ζωή. Σε νεαρή ηλικία δε δίνουμε και τόση σημασία σε αυτό, αλλά φτάνει κάποια στιγμή που επιθυμούμε να σταματήσουμε για πάντα το χρόνο. Και
φυσικά, να παραμείνουμε πάντα νέοι και ωραίοι! Πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο το θέμα της ηλικίας και τι μεθόδους χρησιμοποιεί για να αποτρέψει τα σημάδια του χρόνου;
Διαβάστε παρακάτω πώς αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια την ηλικία που μεγαλώνει.

Κριός
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, ο χρόνος που περνάει για εσένα είναι φίλος και όχι εχθρός. Συμβιβάζεσαι με την ιδέα των γηρατειών και μάλιστα νιώθεις ότι με τα χρόνια αποκτάς ωριμότητα και εμπειρίες. Δεν προσπαθείς να καταπολεμήσεις μια ρυτίδα που έβγαλες ή μια τρίχα που έχει ασπρίσει. Ο άντρας Κριός νιώθει και αισθάνεται και γοητευτικός με τα γκρίζα μαλλιά (βλέπε Τζορτζ Κλούνει) και η γυναίκα Κριός δε θα αναζητήσει ποτέ να βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας. Σημασία έχει να περνάνε καλά και να ζουν έντονα τη ζωή. 
Ταύρος
Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, αντιμετωπίζουν τον χρόνο με μια ειλικρίνεια. Αυτό σημαίνει πως μαθαίνουν να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι κάποια στιγμή όλοι θα γεράσουμε και μάλιστα οι άντρες αυτού του ζωδίου δεν ασχολούνται καν με το θέμα αυτό. Πιστεύουν ότι τα νιάτα ναι μεν έχουν περάσει, αλλά έχουν αποκτήσει πλέον γοητεία. Που στην τελική, παραμένει αιώνια. Όσο αφορά τις γυναίκες του ζωδίου αυτού, ψάχνουν διάφορες λύσεις και τρόπους να σταματήσουν το χρόνο, αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια, χωρίς υπερβολές. 
Δίδυμος
Ο Δίδυμος αντιλαμβάνεται το χρόνο που περνάει με ένα μοναδικό τρόπο, θα λέγαμε ότι καταφέρνει να κρατήσει την νεανικότητα του και την ψυχούλα του αναλλοίωτη για πάντα. Βγαίνει πραγματικά από μέσα του ο ενθουσιασμός απέναντι στη ζωή και αυτό τον ανταμείβει, καλύπτοντας τις φθορές που θα αφήσει ο χρόνος. Και μάλιστα χωρίς να κάνει κραυγαλέες προσπάθειες να διατηρηθεί νέος. Αν είσαι γυναίκα Δίδυμος, τότε σίγουρα έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα μεγαλώσεις και το θεωρείς κάτι φυσικό. Η προσπάθεια για αιώνια νεότητα, δεν αφορά το ζώδιο αυτό.

Καρκίνος
Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες Καρκίνοι, τρομάζουν στην ιδέα ότι ο χρόνος θα περάσει και θα αφήσει τα σημάδια του επάνω τους. Ο Καρκίνος δε συμβιβάζεται με την εικόνα των γηρατειών και αν μπορούσε, πραγματικά θα σταματούσε το χρόνο. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού κρύβουν την ηλικία τους και ψάχνουν τρόπους για να βρουν την αιώνια νιότη και ομορφιά. Με οποιοδήποτε τίμημα. Και φυσικά, θα προχωρήσουν άνετα σε πλαστικές επεμβάσεις, με σκοπό να σταματήσουν το χρόνο και την επίδρασή του επάνω τους.

Λέων
Ο Λέων γενικά βλέπει γύρω του τους άλλους να μεγαλώνουν και να γερνάνε, αλλά όχι τον εαυτό του. Αυτό το ζώδιο, με τον υπέρμετρο θαυμασμό που έχει για τον ίδιο και την εικόνα του, θα ψάξει τρόπους που θα βοηθήσουν την εμφάνισή του να μείνει αλώβητη από τον χρόνο, αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια. Και πιο πολύ θα το κάνει για να καλύψει τη δική του ματαιοδοξία, που του επιβάλει να έχει την φιλαρέσκεια του στην κορυφή. Πλαστικός χειρουργός; Και βέβαια θα τον επισκεφτεί, αν το θεωρήσει απαραίτητο

Παρθένος
Ο Παρθένος, που λειτουργεί πάντα με βάση τη λογική, θα συμβιβαστεί με την εικόνα του, το γεγονός ότι μεγαλώνει, είναι κάτι που θα το δεχτεί με ψυχραιμία. Είναι φυσικό ότι όλος ο κόσμος μεγαλώνει και γερνάει, γιατί λοιπόν να μην συμβεί και στον ίδιο; Εξάλλου, η ομορφιά και η καλαισθησία του ζωδίου αυτού, κρύβονται μέσα στην ψυχή του και όχι πάνω στο πρόσωπό του. Αν ο ίδιος νιώθει ολοκληρωμένος και καλυμμένος σε όλους τους τομείς, τότε σίγουρα έχει πετύχει την αιώνια νεότητα, της αλήθειας! 

Ζυγός
Ο Ζυγός θέλει να μείνει για πάντα νέος και ωραίος και τρομάζει μπροστά στο γεγονός ότι η εικόνα του θα αλλοιωθεί από το χρόνο. Πιστεύει ότι είναι τρελό οι άνθρωπο να γερνάνε και είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε, για να κρατήσει την εικόνα του νεανική. Αν ανήκεις λοιπόν στο ζώδιο αυτό, οι πλαστικοί χειρουργοί θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι και κάθε νέα μέθοδος αντιγήρανσης, σε βρίσκει έτοιμο να την δοκιμάσεις. Κάθε ρυτίδα για εσένα, σημαίνει και μια ήττα από το χρόνο, οπότε από νωρίς βάζεις τις σωστές βάσεις, για να κερδίσεις την μάχη που θα εξουδετερώσει τα γηρατειά και να γευτείς την… αιώνια νιότη.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει άγχος για τα χρόνια που περνάνε, αλλά προσπαθεί να μην το δείχνει τόσο έντονα. Θα κάνει κρυφά τις προσπάθειές του να παραμείνει νέος με διάφορες μεθόδους, αλλά όχι σε υπερβολικά επίπεδα. Έτσι και αλλιώς, σε κάθε δεκαετία της ζωής του, το ζώδιο αυτό παθαίνει μια κρίση και νιώθει ότι έχει γεράσει και δεν πρόλαβε να κάνει αυτά που ήθελε. Από την άλλη όμως, σκέφτεται πολύ σοβαρά και το σεξουαλικό κομμάτι, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του χωρίς έντονη ερωτική διάθεση... 

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ζώδιο που του αρέσει πολύ να φλερτάρει και να ζει τη ζωή του με παιδικότητα, ένταση και ενέργεια. Συνεπώς, τα χρόνια που περνάνε και τα γηρατειά που έρχονται, σημαίνουν αυτόματα και αδυναμία διατήρησης της ενεργητικότητάς του. Δεν βλέπει και με θετικό μάτι να έχει στο πρόσωπο του ρυτίδες… Τα χρόνια που περνάνε είναι πολύ ενοχλητικά για το ζώδιο αυτό και ο χειρότερος εχθρός του. Οι άντρες του ζωδίου αυτού θα συνεχίσουν και σε μεγάλη ηλικία να το παίζουν καρδιοκατακτητές, ενώ οι γυναίκες θα ανατρέξουν σε μεθόδους που θα προσφέρουν τη διαρκή νεότητα και ομορφιά. 


Αιγόκερως
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερου, τότε σίγουρα έχεις βεβαιωθεί ότι τα χρόνια που περνάνε τελικά είναι γοητεία και τα σημάδια που θα αφήσουν πάνω σου, μόνο θετικά θα είναι και όχι ενοχλητικά. Πιστεύεις ότι τα γκρίζα μαλλιά και κάποιες ρυτίδες στο πρόσωπο, προσθέτουν κύρος και σε κολακεύουν. Είσαι τυχερό ζώδιο στον τομέα αυτόν, γιατί η ψυχική δύναμη που έχεις, σε βοηθάει να παραμένεις πάντα νέος και ενεργητικός, παρόλο που στην εμφάνισή σου μπορεί να φαίνεται το αντίθετο. Σημασία έχει η ψυχή, που η δική σου δε γερνάει ποτέ. 


Υδροχόος
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, η ιδέα ότι κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις και θα γεράσεις, στην πραγματικότητα σε τρομοκρατεί. Παρόλο που μπορεί να το παίζεις άνετος και να λες πως όλοι θα γεράσουν, τα γηρατειά τα αφήνεις για τους άλλους. Μέσα σε λογικά λοιπόν πλαίσια, προσπαθείς να διατηρήσεις την νεανικότητά σου και να καταφέρεις να νικήσεις το χρόνο. Βέβαια, οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, δεν νιώθουν και τόσο άσχημα που μεγαλώνουν. Εξάλλου για τον Υδροχόο σημασία έχει να αρέσει η εικόνα του στον ίδιο και όχι στους άλλους. 


Ιχθείς
Αν είσαι Ιχθύς, νιώθεις ότι τα χρόνια περνάνε γρήγορα και ποτέ δεν μπορείς να τα προλάβεις. Είναι πάντα πιο μπροστά από εσένα. Και αφήνουν τα σημάδια τους επάνω σου. Η φιλαρέσκειά σου εξαρτάται πραγματικά από την ψυχική σου διάθεση και σε τι φάση βρίσκεσαι στη ζωή σου εκείνο το διάστημα. Αν είσαι καλά μέσα σου, τότε θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να σταματήσεις κάποια ενοχλητικά σημάδια που έκαναν την εμφάνισή τους επάνω σου, αλλά όταν είσαι ψυχολογικά πεσμένος, εγκαταλείπεις την εμφάνισή σου. Οι γυναίκες του ζωδίου αυτού, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σταματήσουν τα σημάδια της φθοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!